FLX 385 Hybrid PU

FLX 385 Hybrid PU

FLX 385 Hybrid PU, υβριδική, ελαστική μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων. Προϊόν με μεγάλη αντοχή στην υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία UV.

Κωδικός προϊόντος: 1939Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

FLX 385 Hybrid PU

Το FLX 385 Hybrid PU είναι μία υβριδική, ελαστική μεμβράνη στεγανοποίησης δωμάτων. Προϊόν νέας τεχνολογίας, χωρίς διαλύτες, με μεγάλη αντοχή στην υγρασία, την υπεριώδη ακτινοβολία UV και τις χαμηλές θερμοκρασίες. Υψηλό ποσοστό αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας λόγω της υψηλής λευκότητας του προϊόντος. Ιδανικό για επάλειψη ασφαλτικής μεμβράνης με ή χωρίς ψηφίδα. Προϊόν με μεγάλη ελαστικότητα. Επίσης, κατάλληλο για επιφάνειες με συστολές, διαστολές και δονήσεις. Εφαρμογή πάνω σε μπετόν, σε σοβά, πορομπετόν, και άλλα συνήθη υποστρώματα, βάσεως τσιμέντου ή κεραμικά.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 4kg, 12kg
Κατανάλωση: 0,8-1,5 kg/m² (Για εφαρμογή σε δύο στρώσεις)

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, υπόστρωμα σταθερό, χωρίς σαθρά, έλαια, γράσα, παλαιές μπογιές, σκουριά, μούχλα και πλύσιμο με άφθονο νερό. Σε περίπτωση φθοράς ή ρωγμών πάνω από 1mm στο υπόστρωμα, πρώτα επισκευή με το ανάλογο υλικό. Σε απορροφητικά υποστρώματα ή παλιό μπετόν, απαραίτητη η προεπάλειψη με το ακρυλικό αστάρι GLX 290. Πριν γίνει η εφαρμογή του προϊόντος το υπόστρωμα πρέπει να έχει στεγνώσει πλήρως. Εφαρμογή υλικού με βούρτσα, λαστιχένια σπάτουλα ή μακρύτριχο ρολό, φροντίζοντας το υλικό να εισχωρήσει και να καλύψει κάθε κενό. Το προϊόν εφαρμόζεται σταυρωτά, σε δύο στρώσεις, με πάχος 0,4-0,5mm. Σε περίπτωση μικρορωγμών στο υπόστρωμα, ενσωμάτωση μη υφαντού, διάτρητου φύλλου πολυπροπυλενίου μεταξύ των δύο στρώσεων. Το δεύτερο χέρι περνιέται αφού στεγνώσει καλά το πρώτο (12-24h). Τελικό πάχος μεγαλύτερο από 0,8-1mm, ενώ μετά την εφαρμογή και για δύο ημέρες, οι επιφάνειες δεν πρέπει να βραχούν από νερό ή βροχή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “FLX 385 Hybrid PU”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε