Ποιοί είμαστε

About us

Είμαστε δίπλα σας, σχεδόν έναν αιώνα και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο πάθος.

We have the best instructors

Έκθεση TAE KWON DO

Οι εκθέσεις μας

Στην εταιρεία kritharis.gr εργαζόμαστε σκληρά για να είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη και τις ανάγκες του

Hellas Built 2010

Η έκθεσή μας

Η ιστορία μας

Το όνομα «ΚΡΙΘΑΡΗΣ» στη Δόμηση, έχει ξεκινήσει την πορεία του  με πρωτοστάτη το  Βρεττό Β. Κρίθαρη, ο οποίος είχε αναλάβει  τις  μεταφορές  των  τσιμέντων «ΗΡΑΚΛΗΣ», το 1920.

Hellas Built 2009

Ιστορικό

Το όνομα «ΚΡΙΘΑΡΗΣ» στη Δόμηση, έχει ξεκινήσει την πορεία του με πρωτοστάτη το Βρεττό Β. Κρίθαρη, ο οποίος είχε αναλάβει τις μεταφορές των τσιμέντων «ΗΡΑΚΛΗΣ», το 1920.

Παράλληλα, είχε ξεκινήσει ένα εργοστάσιο πλακοποιίας στην οδό Κουρμούλη, όπου με την καλή του φήμη και τα πολύ καλής ποιότητος υλικά, κατασκεύασε έργα, τα οποία επαξίως κοσμούν το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ακόμη και σήμερα.

Αξίζει να αναφερθούν μερικά από αυτά, όπως τα Βασιλικά Ανάκτορα , o Ερυθρός Σταυρός, το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»,, η Σιβιτανίδειος σχολή, το ξενοδοχείο «ΧΙΛΤΟΝ», ορισμένα Ελληνικά Υπουργεία. Έργα όπως το ξενοδοχείο “ΧΙΛΤΟΝ” και τα Βασιλικά Ανάκτορα εφοδιάστηκαν, με ψηφίδα παραγωγής μας.

Κατά την πάροδο των χρόνων οι τρεις υιοί του ξεκίνησαν να παράγουν την ψηφίδα, η παραγωγής της οποίας πραγματοποιόταν σε λατομεία στην Κοζάνη και στο Κορωπί Αττικής. Στη συνέχεια επιχείρησαν και κατάφεραν εξαγωγές ψηφίδας σε χώρες του εξωτερικού.

Το 1979, η τρίτη πλέον γενιά της οικογένειας, έκανε την εμφάνισή της στον χώρο της δόμησης αναλαμβάνοντας τα ηνία. Ο υιός του Θεόδωρου Κρίθαρη, Σπύρος Κρίθαρης, συνεχίζει το έργο των προγενέστερων, δυναμικά έως και σήμερα. Η Εταιρεία εξελίχθηκε χρόνο με το χρόνο και στο χονδρεμπόριο μεγάλης ποικιλίας δομικών προιόντων, δημιουργώντας ένα διευρυμένο δίκτυο πελατών, με κύρια όπλα τη συνέπεια, τη φερεγγυότητα και τον εργατικό ζήλο. Επιπλέον η επιχείρηση του ξεκίνησε να παράγει εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά τζάκια, ψησταριές, ξυλόφουρνους και με τη βοήθεια του αδελφού του παρήγαγαν, ένα νέο ελαφροβαρές προιόν, για γεμίσματα δαπέδων το οποίο έγινε ευρέως γνωστό ως K-FLOOR, κατακτώντας την αγορά. Με τον καιρό δημιουργήθηκε χώρος ενσάκκισης αδρανών υλικών, ειδικές μονάδες παραγωγής ασβεστοπολτού και μονάδα παραγωγής τσιμεντοσωλήνων όμβριων υδάτων.

Πέρα από την εμπειρία μας στον τομέα των παραδοσιακών τζακιών, τα οποία η εταιρεία κατασκευάζει από το 1987, ανοίχθηκαν ορίζοντες στον τομέα της ενεργειακής θέρμανσης, εισάγοντας ενεργειακές εστίες ξύλου και νερού, τζάκια καλοριφέρ, σόμπες καύσεως pellet, λέβητες, καυστήρες και συστήματα ηλιακής θέρμανσης.

Το 1996 η εταιρεία μας άγγιξε τα όρια της ολοσχερούς καταστροφής ύστερα από τις μεγάλες πλημμύρες, που αντιμετώπισαν τα Δυτικά Προάστια της Αττικής εκείνο τον καιρό. Με αγώνα και επιμονή, η επιχείρηση στάθηκε ξανά στα πόδια της.

Το 2009 η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα για τα φυσικά πετρώματα από όλο τον κόσμο και δημιούργησε μια έκθεση, 800 τετραγωνικών μέτρων, στον ιδιόκτητο χώρος της.

Έπειτα, ακολούθησε η έρευνα και η κατάρτιση των υπαλλήλων της επιχείρησης, στον τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Για τη βελτίωση και τη διασφάλιση της ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών της, η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση κατά ISO9001 καθώς και εργαστήριο ελέγχου, τμήμα ερευνών και ανάπτυξης νέων προιόντων.

Για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της η εταιρεία «ΚΡΙΘΑΡΗΣ ΑΕΒΤΕ» , διαθέτει μεγάλο στόλο γερανοφόρων και ανατρεπόμενων οχημάτων. Διασφαλίζοντας έτσι την άμεση και υπεύθυνη παράδοση των εμπορευμάτων της στον επιθυμητό από τον πελάτη χρόνο και τόπο.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας υπολογίζονται στα 28.500 τετραγωνικά μέτρα, μεγάλο μέρος των οποίων αποτελούν στεγασμένοι και αποθηκευτικοί χώροι. Η εταιρεία ΚΡΙΘΑΡΗΣ ΑΕΒΤΕ, εδρεύει επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου με κοντινή πρόσβαση από την Αττική Οδό και με επιπλέον χώρο στο λιμάνι της Ελευσίνας, για φορτώσεις και εκφορτώσεις από και προς όλα τα Ελληνικά νησιά.

Σήμερα, το έτος 2022 σε μια Ελλάδα εξαντλημένη οικονομικά δίνουμε τον αγώνα μας μαζί με εκατομμύρια Έλληνες, μοχθώντας για ένα καλύτερο αύριο, για τη διατήρηση των αξιών και των ηθών μας, ως επιχείρηση με ελπίδα και κουράγιο.

Συνεχίζουμε κοντά σας με υπευθυνότητα και αισιοδοξία στο χώρο της Δόμησης, της Ενεργειακής Θέρμανσης, της Μόνωσης, της Διακόσμησης Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων καθώς και των Δημοσίων Έργων.

Η επιχείρησής μας δραστηριοποιείται στο χώρο των Δομικών Προιόντων, καλύπτοντας όλο το φάσμα της δόμησης και των μεγάλων κατασκευαστικών έργων, με πιστοποιητικά ISO 9001 για την εταιρεία και CE για τα προιόντα .

Φιλοσοφίας μας είναι να δημιουργούμε προιόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας με γρήγορο σχεδιασμό και καινοτόμες λύσεις, στα οποία η ποιότητα συμβαδίζει με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε