Σοβάς DEC 427 Decorativa Thrakon 25kg

Σοβάς DEC 427 Decorativa Thrakon 25kg

Ακρυλικός σοβάς υψηλής ποιότητας, σε μορφή πάστας, με υψηλή σκληρότητα και άριστη πρόσφυση. Τελικό επίχρισμα.

Περιγραφή

Σοβάς DEC 427 Decorativa Thrakon 25kg

Ακρυλικός σοβάς υψηλής ποιότητας, σε μορφή πάστας, με υψηλή σκληρότητα και άριστη πρόσφυση. Άριστη υδατοαπωθητικότητα και εργασιμότητα, με εξαιρετικές αντοχές στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Έγχρωμες τελικές επιφάνειες σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen. Χρήση ως σοβά τελικής στρώσης στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Thrakon Climaplus. Εφαρμoγή πάνω σε επιφάνειες σοβατισμένες με σοβάδες τελικής στρώσης (FHP 221, FHP 225) ή σοβάδες ενός χεριού (NHP 250, NHP 255) είτε σε επιφάνειες βαμμένες με ακρυλικά χρώματα. Επίσης, εφαρμογή και σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα. Διαθέσιμο σε περισσότερες από 250 αποχρώσεις.

Απόχρωση: Για τις αποχρώσεις των ομάδων επικοινωνήστε μαζί μας

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 25kg

Κατανάλωση: DEC 427 RILLEN – 1,5 mm: 2,2 kg/m²
DEC 427 SCRATCH – 1,5 mm: 2,5 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή από σκόνες και λάδια. Επισκευή ανομοιομορφιών και ρωγμών του υποστρώματος. Πριν την εφαρμογή του DEC 427 Decorativa εφαρμογή του ασταριού GLX 494 Prim.
Ανάδευση του υλικού με μηχανικό αναδευτήρα και στην συνέχεια εφαρμογή πάνω στο αστάρι με ανοξείδωτη σπάτουλα. Διαμόρφωση του επιχρίσματος με πλαστική σπάτουλα. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής άμεσος καθαρισμός των εργαλείων με άφθονο νερό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σοβάς DEC 427 Decorativa Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε