Κόλλα THC 403 Thrakon

Κόλλα THC 403 Thrakon

Η κόλλα THC 403 της Thrakon είναι τσιμεντοειδούς βάσης για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων (ETICS). Εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Κόλλα THC 403 Thrakon

Η κόλλα THC 403 της Thrakon είναι τσιμεντοειδούς βάσης για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων (ETICS), με υψηλή ελαστικότητα καθώς και αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Χρήση για την ισχυρή συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών διογκωμένης(EPS) ή εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS), υαλοβάμβακα και πετροβάμβακα, πάνω σε όλα τα συνήθη υποστρώματα. Από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 0,5mm, ασβεστολιθικά fillers, βελτιωτικά πρόσθετα και ακρυλικές ρητίνες. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ανταπόκριση στα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13499 και ΕTAG 004.

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg

Κατανάλωση: 3,5 – 4,0 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και μεγάλες ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Τοποθέτηση οδηγών και υποστηριγμάτων. Πρόσθεση 6lt νερού σε δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του 25kg σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, με σκοπό την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και στην συνέχεια ανάδευση. Δυνατότητα χρήσης μίγματος για τις επόμενες 4 ώρες. Απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού μετά την παρασκευή του μίγματος. Για εφαρμογή σε επίπεδες επιφάνειες, άπλωμα στην θερμομονωτική πλάκα με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και στην συνέχεια ομοιόμορφο “χτένισμα” του στρώματος της κόλλας με την οδοντωτή πλευρά της, ενώ για εφαρμογή σε μη εξομαλυμένες επιφάνειες άπλωμα με μυστρί σε όλη την περίμετρο της θερμομονωτικής πλάκας και σημειακά στο κέντρο. Στην συνέχεια άσκηση δυνατής πίεσης στη θερμομονωτική πλάκα ώστε να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη επαφή της κόλλας. Θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος  μεταξύ +5C και +35C.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα THC 403 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε