Μεμβράνη Νερού Desmoflex Aqua

Μεμβράνη Νερού Desmoflex Aqua

Μεμβράνη νερού Desmoflex Aqua, υψηλής ποιότητας λευκή, αλειφατική, πολυουρεθανική μεμβράνη ενός συστατικού, για μακράς διάρκειας στεγάνωση.

Περιγραφή

Μεμβράνη Νερού Desmoflex Aqua

Μεμβράνη νερού Desmoflex Aqua, υψηλής ποιότητας λευκή, αλειφατική, πολυουρεθανική μεμβράνη ενός συστατικού, κατάλληλη για μακράς διάρκειας στεγάνωση. Ενιαία, ελαστική, υδρόφοβη μεμβράνη που καλύπτει πλήρως τριχοειδή και ρωγμές έως 2mm. Υψηλή προστασία από την υγρασία (κατάλληλο για επιφάνειες με στάσιμα ύδατα), με πολύ υψηλές αντοχές στις υπεριώδης ακτίνες του ηλίου (UV) και στην μηχανική καταπόνηση. Τέλος, μετά την εφαρμογή, επιφάνεια βατή και ανθεκτική σε στάσιμα νερά, διατηρώντας την υψηλή λευκότητα σε βάθος χρόνου.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 4kg, 12kg
Κατανάλωση: 1-2kg/m² (για δύο στρώσεις)

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα σταθερό, χωρίς σαθρά και πλυμένο με άφθονο νερό με πίεση και απομάκρυνση τυχόν λιμναζόντων νερών. Επισκευή τυχόν φθαρμένου ή με ρωγμές πάνω από 1,5mm σκυροδέματος. Πριν την εφαρμογή του υλικού, προετοιμασία του υποστρώματος με Desmoflex Epoxy Primer ή με GLX 292 Flex Prim και στέγνωμα του υποστρώματος, ενώ για μια καλή στεγάνωση εφαρμογή του προϊόντος σε δύο χέρια σταυρωτά. Σε περίπτωση εφαρμογής με πινέλο, ρολό, ή airless ψεκασμού, αραίωμα με νερό 5% για το πρώτο χέρι και το δεύτερο ως έχει και αφού στεγνώσει καλά το πρώτο (24 ώρες). Μετά την εφαρμογή και για δύο ημέρες, προστασία της επιφάνειας από νερό ή βροχή. Σε περίπτωση ρηγματωμένου υποστρώματος εφαρμογή Thrakon Fabric με τουλάχιστον 3 στρώσεις υλικού. Θερμοκρασία περιβάλλοντος από +10°C έως+40°C, με επίπεδα σχετικής ατμοσφαιρικής υγρασίας υψηλότερα από 80% ή με υγρασία επιφάνειας μικρότερη από 4%. Τέλος, ιδιότητες φιλμ 7 ημέρες μετά την εφαρμογή του Desmoflex Aqua.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Μεμβράνη Νερού Desmoflex Aqua”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε