Αστάρι GLX 290

Αστάρι GLX 290

Ακρυλικό αστάρι GLX 290 για εμποτισμό και σταθεροποίηση τσιμεντοκονιών, δημιουργώντας μια γέφυρα πρόσφυσης για τα ακόλουθα υλικά.

Κωδικός προϊόντος: 2018Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Αστάρι GLX 290

Ακρυλικό αστάρι GLX 290 ενός συστατικού. Εμποτίζει και σταθεροποιεί τις τσιμεντοκονίες, δημιουργώντας μια γέφυρα πρόσφυσης για τα ακόλουθα υλικά.  Προστασία των επιφανειών από το λέκιασμα και την απορρόφηση του νερού. Ιδανικό και απαραίτητο για το αστάρωμα εμφανούς μπετόν, το οποίο πρόκειται να σοβατιστεί και απόλυτα συμβατό με τις αλκαλικές επιφάνειες. Αραίωμα μόνο με νερό.  Κατάλληλο για την προεπάλειψη δαπέδων (τσιμέντου) για εφαρμογή αυτοεπιπεδωτικών υλικών και για την προεπάλειψη κεραμικών στοιχείων.

Χρώμα: Διαφανές
Συσκευασία: 1kg, 4kg
Κατανάλωση: 60-90 g/m² ανά στρώση (Χωρίς αραίωση)
Αστάρι:Νερό = 1:4 – 300-350g/m² ανά στρώση (Για σχετικά ομαλά τσιμεντοειδή υποστρώματα, με αραίωση)
Αστάρι:Νερό = 1:4 – 400-450 g/m² ανά στρώση (Για απορροφητικές επιφάνειες τύπου πορομπετόν, με αραίωση)

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα καθαρό, σταθερό και απαλλαγμένο από λάδια και άλλους ρύπους. Αν είναι απαραίτητο πλύσιμο τοίχου και απομάκρυνση περισσευούμενου νερού και στέγνωμα πριν την εφαρμογή του ακρυλικού ασταριού. Αραίωμα ασταριού και εφαρμογή με ρολό, πινέλο ή βούρτσα. Πρόσθεση νερού και ασταριού σε καθαρό δοχείο και αργό ανακάτεμα. Μετά την εφαρμογή του GLX 290, απομάκρυνση πλεονάζοντος υλικού από την επιφάνεια. Επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο ή σοβάτισμα 2-6 ώρες μετά την εφαρμογή του υλικού.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι GLX 290”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε