Ακρυλικό Αστάρι Status

Ακρυλικό Αστάρι Status

Ακρυλικό αστάρι Status διαφανές, υδατοδιαλυτό, υπόστρωμα πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων. Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Περιγραφή

Ακρυλικό Αστάρι Status

Ακρυλικό αστάρι Status υψηλής ποιότητας, διαφανές, υδατοδιαλυτό, υπόστρωμα πλαστικών και ακρυλικών χρωμάτων. Ιδανικό για την προετοιμασία νέων επιφανειών, όπως εμφανή τσιμέντα, σοβάδες, γυψοσανίδες, σπατουλαρισμένες επιφάνειες, τούβλα, κ.λπ. Κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης, κατάλληλο για τη σταθεροποίηση επιφανειών βαμμένων με υδρόχρωμα (κόλλα) ή ασβέστη. Έχει εξαιρετική πρόσφυση, μεγάλη αντοχή στα αλκάλια και πολύ καλή ελαστικότητα. Σταθεροποιεί τις επιφάνειες τις οποίες εμποτίζει και εξασφαλίζει ισχυρή βάση πρόσφυσης για το τελικό χρώμα, παρέχοντας υψηλότερες αποδόσεις, βελτιωμένη καλυπτικότητα και σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Αστάρι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και είναι απόλυτα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Χρώμα: Υπόλευκο
Συσκευασία: 0.75lt, 3lt, 10lt
Κατανάλωση: 15-20m²/L

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή, στεγνή, γερή και ελεύθερη από σκόνη, μούχλα, λάδια πριν την εφαρμογή. Αφαίρεση των ξεφλουδισμένων παλιών χρωμάτων. Στοκάρισμα αν είναι, απαραίτητο, με Status 100% ακρυλικό στόκο και αφού στεγνώσει, τρίψιμο με γυαλόχαρτο και καλό ξεσκόνισμα. Στην περίπτωση μεγάλων ρωγμών χρήση λευκού στόκου Status One Cover, με ένα μόνο πέρασμα και χωρίς τρίψιμο. Βεβαιωθείτε πρώτα πως η αιτία της υγρασίας σταμάτησε και πως η επιφάνεια στέγνωσε εντελώς. Ανάδευση του περιεχομένου του δοχείου πριν από τη χρήση, στην συνέχεια αραίωμα του υλικού και εφαρμογή. Εφαρμογή του υλικού στις απορροφητικές ή στις πολύ τραχιές επιφάνειες με ψεκαστήρα. Κατά την εφαρμογή, το υλικό πρέπει να απορροφάται και όχι απλώς να επικάθεται σχηματίζοντας επιδερμίδα πάνω στις επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή απομάκρυνση τυχόν περισσευμάτων. Στέγνωμα σε 1-2 ώρες και επαναβαφή μετά από 3-4 ώρες. Πλήρης αντοχή στο πλύσιμο μετά από 4 εβδομάδες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ακρυλικό Αστάρι Status”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε