Κονίαμα THC 405 Plus

Κονίαμα THC 405 Plus

Το κονίαμα THC 405 Plus είναι ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης ιδανική για θερμομονωτικές πλάκες.

Περιγραφή

Κονίαμα THC 405 Plus

Το κονίαμα THC 405 Plus της Thrakon είναι ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης, ενός συστατικού, τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα. Εξειδικευμένο προϊόν, ιδανικό για την συγκόλληση και το σοβάτισμα θερμομονωτικών πλακών, όπως διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) και πετροβάμβακα, σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων. Από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 0,5mm, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Πολύ ισχυρή πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και τις θερμομονωτικές πλάκες, υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ανταπόκριση στα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13499 και ΕTAG 004.

Απόχρωση: Γκρι, Λευκό

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg

Κατανάλωση: 3,5 – 4,0 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής (Κόλλα): Αρχικά υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και μεγάλες ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Τοποθέτηση οδηγών και υποστηριγμάτων. Πρόσθεση 6lt νερού σε δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του 25kg σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, με σκοπό την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας. Ωρίμανση για 5 λεπτά και στην συνέχεια ανάδευση. Δυνατότητα χρήσης μίγματος για τις επόμενες 4 ώρες. Σε επίπεδες επιφάνειες, άπλωμα στην θερμομονωτική πλάκα με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και στην συνέχεια ομοιόμορφο “χτένισμα” του στρώματος της κόλλας με την οδοντωτή πλευρά της, ενώ για εφαρμογή σε μη εξομαλυμένες επιφάνειες άπλωμα με μυστρί σε όλη την περίμετρο της θερμομονωτικής πλάκας και σημειακά στο κέντρο. Στην συνέχεια άσκηση δυνατής πίεσης στη θερμομονωτική πλάκα ώστε να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη επαφή της κόλλας.

Τρόπος Εφαρμογής (Επίχρισμα): Μετά την ξήρανση της κόλλας πρόσθεση των πλαστικών ή μεταλλικών βυσμάτων όπου είναι απαραίτητο. Στοκάρισμα και τοποθέτηση των γωνιόκρανων και τεμαχίων πλέγματος. Στη συνέχεια άπλωμα με την «αμερικάνικη σπάτουλα» μιας ομοιόμορφης στρώσης κονιάματος πάχους 2-4mm πάνω στις θερμομονωτικές πλάκες. Άμεση τοποθέτηση του υαλοπλέγματος καλύπτοντας τις ενώσεις των πλακών και να υπερκαλύπτει κατά 10-15cm το προηγούμενο πλέγμα. Τέλος, άσκηση πίεσης με την σπάτουλα με σκοπό να ενσωματωθεί στο στρώμα της κόλλας και πρόσθεση άλλης μιας λεπτής στρώση κονιάματος 0,5-4mm μέχρι την κάλυψη του πλέγματος έως ότου γίνει μια επίπεδη επιφάνεια. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5C και +35C. Μετά την πλήρη ξήρανση του κονιάματος εφαρμογή του τελικού διακοσμητικού σοβά.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κονίαμα THC 405 Plus”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε