Επίχρισμα DEC 438 SILICONE Thrakon 25kg

Επίχρισμα DEC 438 SILICONE Thrakon 25kg

Έγχρωμος οργανικός σιλικονούχος σοβάς υψηλής ποιότητας σε μορφή πάστας, με υψηλή σκληρότητα, άριστη εργασιμότητα και διαπερατότητα.

Περιγραφή

Επίχρισμα DEC 438 SILICONE Thrakon 25kg

Οργανικός σιλικονούχος σοβάς υψηλής ποιότητας σε μορφή πάστας με υψηλή σκληρότητα, άριστη εργασιμότητα και διαπερατότητα, αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και στις ατμοσφαιρικές συνθήκες, καθώς και με αντιμυκητιακή δράση. Ιδανικός για την ανακαίνιση προσόψεων παλαιών κτιρίων και την προστασία πολιτιστικών μνημείων. Διαθέσιμο σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen. Χρήση ως σοβάς τελικής στρώσης στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Climaplus και σε τοιχοποιίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εφαρμογή πάνω σε επιφάνειες σοβατισμένες με σοβάδες τελικής στρώσης (FHP 221, FHP 225) και σοβάδες ενός χεριού (NHP 250, NHP 255),
είτε σε επιφάνειες βαμμένες με σιλικονούχα χρώματα όπως και σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα. Τέλος, κατάλληλος για την ανακαίνιση προσόψεων παλαιών κτιρίων και την προστασία πολιτιστικών μνημείων και εξαιρετική λύση για κατασκευές κοντά ή δίπλα στη θάλασσα.

Απόχρωση: Για τις αποχρώσεις των ομάδων επικοινωνήστε μαζί μας.

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 25kg

Κατανάλωση: RILLEN: 1,5 mm: 2,3 kg/m²- 2,0 mm: 2,7 kg/m²- 2,5 mm: 3,3 kg/m²- 3,0 mm: 3,9 kg/m²
SCRATCH: 1,0 mm: 1,8 kg/m²- 1,5 mm: 2,6 kg/m²- 2,0 mm: 3,3 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή από σκόνες και λάδια, επισκεύη μεγάλων ανομοιομορφιών και ρωγμών στο υπόστρωμα. Πριν την εφαρμογή του DEC 438 Silicone αστάρωμα με GLX 494 Prim. Ανάδευση με μηχανικό αναδευτήρα και εφαρμογή πάνω στο αστάρι με ανοξείδωτη σπάτουλα. Διαμόρφωση του επιχρίσματος με πλαστική σπάτουλα. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής άμεσος καθαρισμός των εργαλείων με άφθονο νερό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επίχρισμα DEC 438 SILICONE Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε