Καθαριστικό VLX 182 1lt

Καθαριστικό VLX 182 1lt

Το VLX 182 1lt είναι όξινο καθαριστικό και λαμπρυντικό αρμών και κεραμικών πλακιδίων. Καθαρίζει, προσδίδει γυαλάδα, διατηρεί.

Περιγραφή

Καθαριστικό VLX 182 1lt

Το VLX 182 1lt είναι όξινο καθαριστικό και λαμπρυντικό αρμών και κεραμικών πλακιδίων. Καθαρίζει, προσδίδει γυαλάδα, διατηρεί τα χρώματα του αρμόστοκου ζωντανά και λαμπερά μετά την εφαρμογή. Καθαριστικό που αφαιρεί από τα πλακάκια και τους αρμούς σχηματισμούς κρούστας τσιμέντου, αλατούχες και ασβεστώδεις επικολλήσεις, υπολείμματα από κόλλες και αμμοκονιάματα καθώς και λεκέδες από γράσα, βερνίκια, λάδια κλπ. Το VLX 182 δεν χρησιμοποιείται για καθαρισμό μαρμάρου, διακοσμητικής πέτρας από ασβεστόλιθο και επιφανειών μη ανθεκτικών στα οξέα.

Χρώμα: Διαφανές
Συσκευασία: 1lt
Κατανάλωση: 1lt/5,5m2

Τρόπος Εφαρμογής: Εφαρμογή υλικού μετά την στερεοποίηση τόσο της κόλλας πλακιδίων όσον και του αρμόστοκου και οπωσδήποτε 10 έως 15 ημέρες μετά την αρμολόγηση. Αφαίρεση με ένα εργαλείο λάσπης, κόλλας και οποιονδήποτε υπολειμμάτων αρμόστοκου που τυχόν έχουν απομείνει στην επιφάνεια των πλακιδίων από προηγούμενες εργασίες. Άπλωμα υλικού στην επιφάνεια και στην συνέχεια το αφήνουμε να δράσει για 3 λεπτά και τρίβουμε με μία σκληρή βούρτσα ή σκούπα. Σε σημεία που δεν πηγαίνει η βούρτσα, καθαρισμός με σφουγγάρι. Στην περίπτωση επίμονων λεκέδων τοπικό τρίψιμο με σφουγγάρι. Τελικός καθαρισμός με άφθονο νερό. Απαραίτητη η χρήση πλαστικών γαντιών. Απαγορεύεται το προϊόν να έρθει σε επαφή το υλικό με το δέρμα και τα μάτια.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Καθαριστικό VLX 182 1lt”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε

Τίτλος

Go to Top