Roof Sealer FLX 380

Roof Sealer FLX 380

FLX 380 Roof Sealer, επαλειφόμενο, ακρυλικό ελαστομερές, στεγανωτικό, γαλάκτωμα, με υψηλό ποσοστό αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας.

Κωδικός προϊόντος: 1926Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Roof Sealer FLX 380

Το FLX 380 Roof Sealer είναι ένα επαλειφόμενο, ακρυλικό ελαστομερές, στεγανωτικό, γαλάκτωμα ενός συστατικού, κατάλληλο για επιφάνειες που παρουσιάζονται συστολές, διαστολές και δονήσεις. Mεγάλη αντοχή στην υγρασία και την υπεριώδη ακτινοβολία και δεν ξεφλουδίζει. Προϊόν μη τοξικό, με μεγάλη ελαστικότητα και χωρίς ανάπτυξη μυκήτων. Εφαρμογή πάνω σε μπετόν, σε σοβά, πορομπετόν, και άλλα συνήθη υποστρώματα, βάσεως τσιμέντου ή κεραμικά. Κατάλληλο για επιφάνειες με συστολές, διαστολές και δονήσεις. Απόλυτη στεγανότητα των επιφανειών και  αντανάκλαση της ηλιακής ακτινοβολίας λόγω της λευκότητας του υλικού, περιορίζοντας έτσι την μετάδοση της θερμότητας στο εσωτερικό των κτιρίων.

Χρώμα: Λευκό, Terracotta
Συσκευασία: 1kg, 3kg, 12kg
Κατανάλωση: 1 kg/m² για δύο στρώσεις (Aνάλογα με το είδος της επιφάνειας)

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, υπόστρωμα σταθερό, χωρίς σαθρά και πλυμένο με άφθονο νερό με πίεση και απομάκρυνση τυχόν λιμναζόντων νερών. Επίσης, πριν την εφαρμογή του FLX 380 Roof Sealer επάλειψη με το ακρυλικό αστάρι GLX 290.  Πριν την χρήση του προϊόντος το υπόστρωμα πρέπει να έχει στεγνώσει πλ  ήρως. Για μια καλή στεγάνωση, εφαρμογή προϊόντος σε δύο χέρια σταυρωτά. Εφαρμογή υλικού με πινέλο, ρολό ή πιστόλι, φροντίζοντας το υλικό να εισχωρήσει και να καλύψει κάθε κενό. Για εφαρμογή με πινέλο, ρολό ή βούρτσα, αραίωση υλικού με νερό 30-40% για το πρώτο χέρι και χωρίς αραίωση ή έως και 10% για το δεύτερο χέρι, ενώ για εφαρμογή με πιστόλι airless, αραίωση με νερό 20-30%.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Roof Sealer FLX 380”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε