DSF 300 Flex Hydrostop

DSF 300 Flex Hydrostop

DSF 300 Flex Hydrostop, ελαστική στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού έτοιμη προς χρήση. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Κωδικός προϊόντος: 2006Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

DSF 300 Flex Hydrostop

Το προϊόν DSF 300 Flex Hydrostop είναι μια ελαστική στεγανωτική μεμβράνη ενός συστατικού έτοιμη προς χρήση.
Υλικό αποτελούμενο από διάλυμα συνθετικής διασποράς, fillers και ειδικά πρόσμικτα. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε εφαρμογές όπως στεγάνωση χωρίς αρμούς και ενώσεις σε οριζόντια και κάθετα υποστρώματα για εφαρμογές πλακόστρωσης σε χώρους με υγρασία, δωμάτια, ντους, τουαλέτες, πλυντήρια. Επίσης, κατάλληλο για στεγάνωση στοιχείων σκυροδέματος ή δαπέδων σε ταράτσες και μπαλκόνια πριν την πλακόστρωση. Μετά την πλήρη ξήρανσή της (24 ώρες μετά την εφαρμογή), δυνατότητα κάλυψης της υγρής μεμβράνης κατευθείαν με κεραμικά πλακίδια, με χρήση ελαστικής κόλλας, βάσεως τσιμέντου, τροποποιημένη με ειδικές ρητίνες.

Χρώμα: Γαλάζιο
Συσκευασία: 5kg, 20kg
Κατανάλωση:1,6-2 kg/m² για δύο στρώσεις, ανάλογα με το είδος της επιφάνειας

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, εφαρμογή και σφράγιση των μονωτικών ταινιών της Thrakon F-12 / 7 ή Thrakon KF-12 / 7 στις ενώσεις μεταξύ δαπέδων και τοίχων ή μεταξύ των τοίχων για προστασία από την ανιούσα υγρασία.
Στην συνέχεια, υπόστρωμα στεγνό, στερεό, σταθερό και χωρίς σκόνη, βρωμιές, λάδια, λίπη και χαλαρά κομμάτια.
Καλό ανακάτεμα του υλικού με ηλεκτρικό μίκτη πριν από την εφαρμογή. Εφαρμογή σε δύο στρώσεις με πινέλο ή ρολό. Σε περίπτωση μεταλλικών επιφανειών αφαίρεση λαδιών και στη συνέχεια εφαρμογή κατάλληλου ασταριού για την αντισκωριακή προστασία της επιφάνειας. Εφαρμογή πρώτης στρώσης, σε αδιάλυτη μορφή με κύλινδρο ή βούρτσα και μετά την πλήρη ξήρανση της εφαρμογή και της δεύτερης στρώσης, επίσης αδιάλυτη. Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την διάρκεια της εφαρμογής αλλά και 3 ώρες μετά πάνω από +5C. Μην αραιώνετε το DSF 300 Flex Hydrostop με νερό  και όχι στην εφαρμογή σε επιφάνειες που εκτίθενται απευθείας σε έντονη ηλιακή ακτινοβολία, σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από +30C) ή κατά τη διάρκεια ισχυρών ανέμων.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “DSF 300 Flex Hydrostop”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε