Ταχύπηκτο WRM 520 Thrakon

Ταχύπηκτο WRM 520 Thrakon

Ταχύπηκτο επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού, μη συρρικνούμενο, κατηγορίας R3, βάσεως τσιμέντου. Επισκευαστικό σκυροδέματος.

Περιγραφή

Ταχύπηκτο WRM 520 Thrakon

Επισκευαστικό κονίαμα ενός συστατικού, από τσιμέντο ειδικών προδιαγραφών, πυριτικά αδρανή υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και επιλεγμένης κοκκομετρίας, ρητίνες και ειδικά βελτιωτικά πρόσμικτα. Μη συρρικνούμενο, με άριστη συνάφεια με το σκυρόδεμα και ταχύπηκτο (σε 20λεπτά). Ιδανικό για αποκατάσταση ζημιών σε μπετόν και για προστασία οπλισμού από την οξείδωση και τη διάβρωση όπως  και για επισκευές φθαρμένων δαπέδων, τσιμεντοκονίας και λοιπών κατασκευών με βάση το τσιμέντο. Μπορεί να εφαρμοστεί με μυστρί ή μεταλλική σπάτουλα στην προς επισκευή επιφάνεια.

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: Πλαστικό σακί των 5kg και χαρτόσακος 25kg.

Κατανάλωση: Περίπου 19-20 kg/m2/cm πάχος στρώσης.

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός της επιφάνειας από σαθρά υλικά και διαβρωμένα τμήματα σκυροδέματος. Σε περίπτωση ύπαρξης οπλισμού περιφερειακή αποκάλυψη του και εκτράχυνση των επιφανειών του σκυροδέματος. Στην συνέχεια απομάκρυνση με νερό υπό πίεση όλων των υπολειμμάτων και αφαίρεση τυχόν περισσευμάτων νερού. Για καλύτερη πρόσφυση του υλικού, προ επάλειψη του υποστρώματος και του μεταλλικού οπλισμού με το υλικό ασταρώματος WRM 510 πριν την εφαρμογή του υλικού. Πρόσθεση 4lt καθαρού νερού και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του σακιού ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να προκύψει μία ομοιογενής μάζα κονιάματος.  Το μίγμα πρέπει να ωριμάσει για 3 λεπτά. Απαραίτητα η  περιοδική ανάδευση καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας. Δεν προσθέτουμε νερό μετά την παρασκευή του μίγματος καθώς έτσι μειώνονται οι αντοχές και αυξάνεται η συρρίκνωση του και εφαρμόζουμε το υλικό σε εξωτερικές θερμοκρασίες μεταξύ +50C και +350C και όχι υπό βροχή.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ταχύπηκτο WRM 520 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε