Επισκευαστικό WRM 530 GROUT Thrakon 25kg

Επισκευαστικό WRM 530 GROUT Thrakon 25kg

Χυτό τσιμεντοειδές κονίαμα για αγκυρώσεις ακριβείας και πακτώσεις, μη συρρικνούμενο, έτοιμο προς χρήση. Επισκευαστικό σκυροδέματος.

Περιγραφή

Επισκευαστικό WRM 530 GROUT Thrakon 25kg

Τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα. Μη συρρικνούμενο. Κατάλληλο για αγκυρώσεις ακριβείας και πακτώσεις σε μεγάλα πάχη (έως 100 mm). Υλικό υψηλών μηχανικών αντοχών, κατηγορίας R4. Αδιάβροχο και χωρίς χλωριούχα. Από τσιμέντο υψηλής περιεκτικότητας σε αλουμίνα. Ανθεκτικό στον παγετό και τα παγολυτικά άλατα. Προτεινόμενα πεδία εφαρμογής τουρμπίνες αερίου ή ατμού, γεννήτριες, τόρνους, πρέσσες, σπαστήρες, μηχανήματα κοπής μαρμάρων, δοκάρια, κολώνες, πάνελ τοιχοποιίας, εξωτερικές τοιχοποιίες και γενικά δομικά στοιχεία

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: 25kg Σακί

Κατανάλωση: Για πλήρωση 1m3 απαιτούνται περίπου 1760kg ξηρού κονιάματος

Τρόπος Εφαρμογής: Πρώτα απαλλάσσουμε το υπόστρωμα από σκόνες, λάδια και άλλες ουσίες που μειώνουν την πρόσφυση. Η προετοιμασμένη επιφάνεια θα πρέπει να εκτραχυνθεί και να έχει ανοιχτούς πόρους. Διαβρέχουμε την επιφάνεια του σκυροδέματος μέχρι κορεσμού. Κατά τη στιγμή της εφαρμογής, το υπόστρωμα πρέπει να είναι υγρό, χωρίς λιμνάζοντα νερά. Σε ένα καθαρό δοχείο με 4 έως 5,35 l νερό (ανάλογα με εφαρμογή) προσθέστε σταδιακά αναμιγνύοντας τα 25kg του προϊόντος.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επισκευαστικό WRM 530 GROUT Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε