Επαλειφόμενη Μεμβράνη Desmoflex Polyurethane

Επαλειφόμενη Μεμβράνη Desmoflex Polyurethane

Desmoflex Polyurethane 25kg, νέας γενιάς επαλειφόμενη, πολυουρεθανική, ελαστική μεμβράνη. Απόλυτη και μακράς διάρκειας στεγάνωση.

Περιγραφή

Επαλειφόμενη Μεμβράνη Desmoflex Polyurethane

Η επαλειφόμενη μεμβράνη Desmoflex Polyurethane αποτελεί το δεύτερο στάδιο του πιο ολοκληρωμένου συστήματος πολυουρεθάνης Desmoflex® PU System. Απόλυτη και μακράς διάρκειας στεγάνωση. Το σύστημα Desmoflex® PU παράγει μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη ως προστασία, στεγάνωση και με εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες. Eπιφάνειες με υψηλή λευκότητα, διαπερατότητα υδρατμών, άριστη θερμική αντοχή και άριστη πρόσφυση για χρόνια.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 1,4-2,4kg/m² εφαρμοσμένο σε δύο ή τρεις στρώσεις

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά, στην περίπτωση επισκευής ρωγμών και αρμών διαστολής, πρώτα καθαρισμός από σκόνες, υπολείμματα και μετά αστάρωμα τοπικό με Desmoflex Epoxy Primer και στέγνωμα για 2-3 ώρες. Εν συνεχεία, γέμισμα αρμών με αρμοσφραγιστικό Elasto PU και τοπικό άπλωμα του Desmoflex PU, και ενίσχυση με γεωύφασμα 60-65g/m2 πλάτους 20 cm κεντραρισμένο πάνω από την ρωγμή, όσο είναι ακόμα υγρό. Εν συνεχεία, άπλωμα από πάνω με Desmoflex PU μέχρι να παρουσιασθεί πλήρης κορεσμός, ενώ σε περίπτωση μικρού αρμού χρήση κοπτικού μηχανήματος για την διάνοιξη, με ιδανικό βάθος 5-15mm. Άπλωμα του Desmoflex PU και τοποθέτηση μίας λουρίδας πολυεστερικού γεωυφάσματος πάνω στο υγρό υλικό και πέρασμα ξανά της επαλειφόμενης μεμβράνης. Εφαρμογή στεγανωτικής μεμβράνης όταν το αστάρι είναι ακόμα κολλώδες 6-12ώρες μετά το αστάρωμα. Τέλος, όσον αφορά το φινίρισμα κάλυψη της στεγανωμένης επιφάνειας με μία στρώση της ελαστικής προστατευτικής βαφής Desmoflex Top Coat.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επαλειφόμενη Μεμβράνη Desmoflex Polyurethane”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε