Αφρός PU Gun Foam

Αφρός PU Gun Foam

Αφρός PU Gun Foam, υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού. Διόγκωση και ωρίμανση με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας.

Περιγραφή

Αφρός PU Gun Foam

Ο αφρός PU Gun Foam είναι ένα υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικός αφρός πιστολιού ενός συστατικού. Διόγκωση και ωρίμανση με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Κατάλληλος για σφήνωμα τοιχοποιίας (π.χ. Ytong), αρμούς συνδέσεων γύρω από κουφώματα, αρμούς δαπέδων, οροφές, οπές τοιχοποιίας, θερμομόνωση, ηχομόνωση, στερέωση, στεγάνωση, σφράγιση. Επίσης, ο PU Gun Foam είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σωληνώσεων μέσα από τοίχους και πατώματα κ.α. Υψηλή πρόσφυση σε σκυρόδεμα, Ytong, τούβλα, πέτρες, γύψο, ξύλο, μέταλλο και σε πολλά πλαστικά π.χ. το πολυστερίνη, άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης και uPVS. Κατηγορία B3 κατά DIN 4102 ως προς τη συμπεριφορά του στην καύση.

Συσκευασία: Φιάλη 750ml
Κατανάλωση: 1 φιάλη αποδίδει 50lt όγκο αφρού

Τρόπος Εφαρμογής: Στην περίπτωση αρμών μεγαλύτερων και βαθύτερων από 5cm γέμισμα με τον αφρό σε στρώσεις. Χρόνος μεταξύ των στρώσεων 15-30 λεπτά. Βίδωμα της φιάλης στο πιστόλι του αφρού και ανακίνηση για τουλάχιστον 20 φορές πριν την χρήση. Για εφαρμογή σε χαμηλές θερμοκρασίες, η θερμοκρασία της φιάλης να είναι σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον μία ώρα πριν την εφαρμογή. Ο ρυθμός σκλήρυνσης του αφρού PU Gun Foam εξαρτάται από την υγρασία και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Κοπή του αφρού μετά από 2-4 ώρες περίπου. Τέλος, καθαρισμός κηλίδων αφρού με ασετόν ή άλλο ισχυρό διαλύτη.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αφρός PU Gun Foam”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε