Αφρός PU Foam Χειρός

Αφρός PU Foam Χειρός

PU Foam αφρός χειρός, υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικός αφρός. Διόγκωση και ωρίμανση με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας.

Κωδικός προϊόντος: 1950Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Αφρός PU Foam Χειρός

Ο αφρός PU Foam χειρός είναι ένα υψηλής ποιότητας πολυουρεθανικός αφρός ενός συστατικού. Διόγκωση και ωρίμανση με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Κατάλληλος για σφήνωμα τοιχοποιίας (π.χ. Ytong), αρμούς συνδέσεων γύρω από κουφώματα, αρμούς δαπέδων, οροφές, οπές τοιχοποιίας, θερμομόνωση, ηχομόνωση, στερέωση, στεγάνωση, σφράγιση. Επίσης, ο PU Foam είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σωληνώσεων μέσα από τοίχους και πατώματα κ.α. Υψηλή πρόσφυση σε σκυρόδεμα, Ytong, τούβλα, πέτρες, γύψο, ξύλο, μέταλλο και σε πολλά πλαστικά π.χ. το πολυστερίνη, άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης και uPVS. Κατηγορία B3 κατά DIN 4102 ως προς τη συμπεριφορά του στην καύση.

Συσκευασία: Φιάλη 750ml
Κατανάλωση: 1 φιάλη αποδίδει 50lt όγκο αφρού

Τρόπος Εφαρμογής: Στην περίπτωση αρμών μεγαλύτερων και βαθύτερων από 5cm γέμισμα με τον αφρό σε στρώσεις. Χρόνος μεταξύ των στρώσεων 15-30 λεπτά. Ανακίνηση για τουλάχιστον 20 φορές πριν την χρήση. Για εφαρμογή σε χαμηλές θερμοκρασίες, η θερμοκρασία της φιάλης να είναι σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον μία ώρα πριν την εφαρμογή. Ο ρυθμός σκλήρυνσης του PU Foam αφρού εξαρτάται από την υγρασία και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Κοπή του αφρού μετά από 2-4 ώρες περίπου. Τέλος, καθαρισμός κηλίδων αφρού με ασετόν ή άλλο ισχυρό διαλύτη.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αφρός PU Foam Χειρός”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε