Κόλλα – Σοβάς THC 410 Thrakon

Κόλλα – Σοβάς THC 410 Thrakon

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς βασικής στρώσης για θερμομονωτικές πλάκες του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) της Thrakon.

Περιγραφή

Κόλλα – Σοβάς THC 410 Thrakon

Ινοπλισμένη κόλλα και σοβάς τσιμεντοειδούς βάσης, υψηλής ελαστικότητας, ενός συστατικού τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα. Χρήση για σοβάτισμα σε θερμομονωτικές πλάκες όπως διογκωμένη πολυστερίνη (EPS), εξηλασμένη πολυστερίνη (XPS) και πετροβάμβακα. Aπό τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο με μέγιστο κόκκο 0,5mm, ίνες πολυπροπυλενίου, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Πολύ ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ανταπόκριση στα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 13499 και ΕTAG 004.

Απόχρωση: Γκρι, Λευκό

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg, Σακί 5kg

Κατανάλωση: 3,5 – 4,0 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής (Κόλλα): Αρχικά υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και μεγάλες ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Τοποθέτηση οδηγών και υποστηριγμάτων. Πρόσθεση 5,5lt νερού για τη συγκόλληση των μονωτικών, 6lt για την εφαρμογή του πλέγματος. Σταδιακό άδειασμα του του σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, με σκοπό την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας. Ωρίμανση για 5 λεπτά και στην συνέχεια ανάδευση. Δυνατότητα χρήσης μίγματος για τις επόμενες 4 ώρες. Απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού μετά την παρασκευή του μίγματος. Σε επίπεδες επιφάνειες άπλωμα στην  πλάκα με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και στην συνέχεια ομοιόμορφο “χτένισμα”  με την οδοντωτή πλευρά της, ενώ για εφαρμογή σε μη εξομαλυμένες επιφάνειες άπλωμα με μυστρί σε όλη την περίμετρο της θερμομονωτικής πλάκας και σημειακά στο κέντρο. Στην συνέχεια άσκηση δυνατής πίεσης στη θερμομονωτική πλάκα ώστε να διασφαλιστεί η ομοιόμορφη επαφή της κόλλας και η επίπεδη μορφή της επιφάνειας.

Τρόπος Εφαρμογής (Επίχρισμα): Μετά την ξήρανση της κόλλας πρόσθεση των πλαστικών ή μεταλλικών βυσμάτων όπου είναι απαραίτητο. Στοκάρισμα και τοποθέτηση των γωνιόκρανων και τεμαχίων πλέγματος. Στη συνέχεια άπλωμα με την οδοντωτή σπάτουλα (8 ή 10mm δόντια) μιας ομοιόμορφης στρώσης κονιάματος πάχους 2-4mm πάνω στις θερμομονωτικές πλάκες. Άμεση τοποθέτηση του υαλοπλέγματος καλύπτοντας τις ενώσεις των πλακών και να υπερκαλύπτει κατά 10-15cm το προηγούμενο πλέγμα. Τέλος, άσκηση πίεσης με την σπάτουλα με σκοπό να ενσωματωθεί στο στρώμα της κόλλας και πρόσθεση άλλης μιας λεπτής στρώση κονιάματος 0,5-4mm μέχρι την κάλυψη του πλέγματος έως ότου γίνει μια επίπεδη επιφάνεια. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5C και +35C. Μετά την πλήρη ξήρανση του κονιάματος εφαρμογή του τελικού διακοσμητικού σοβά.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα – Σοβάς THC 410 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε