Κόλλα Silica Super Elastic

Κόλλα Silica Super Elastic

Η Silica Super Elastic είναι κόλλα απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες.

Περιγραφή

Κόλλα Silica Super Elastic

Η Silica Super Elastic είναι μία λεπτής στρώσης κόλλα, απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, υψηλής ελαστικότητας, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα, τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Επίσης, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 και S1 με βάση το ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: Λευκό/Γκρι
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Yπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης. Πρόσθεση 8,5-9,0lt καθαρού νερού και σταδιακό άδειασμα του περιεχόμενο του σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, ώστε να προκύψει μία ομογενής μάζα κονιάματος.
Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού μετά την παρασκευή του μίγματος. Αυτό θα οδηγήσει στη μείωση των αντοχών του και στην αύξηση της συρρίκνωσής του.
Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 30 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας, αρχίζοντας ακόμα και από το πάνω μέρος με ολόκληρο το πλακάκι χωρίς να υπάρχει ολίσθηση. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν από την ξήρανση της.
Τοποθέτηση αρμών διαστολής σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους προτείνεται η χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή μεταξύ +59C και +35oC.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Silica Super Elastic”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε