Κόλλα Silica Acrylic Thrakon

Κόλλα Silica Acrylic Thrakon

Η Silica Acrylic της Thrakon είναι ακρυλική κόλλα πλακιδίων για μη απορροφητικά πλακίδια, με αυξημένο ανοιχτό χρόνο.

Περιγραφή

Κόλλα Silica Acrylic Thrakon

Η Silica Acrylic είναι μία λεπτής στρώσης ακρυλική κόλλα, απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Κόλλα με πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή-καύσωνα – παγετό) και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Για εσωτερική και εξωτερική χρήση, κόλλα τύπου C2Ε με βάση το ΕΝ 12004.

Χρώμα: Λευκό/Γκρι
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα όπως π.χ. υπολείμματα σοβάδων, χρώματα, λάδια, κ.τ.λ., χωρίς ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Στην περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων αστάρωμα με GLX 290 πριν την εφαρμογή.
Πρόσθεση 7,0-7,5lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου ενός σάκου 25Kg και συνεχές ανακάτεμα με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 4 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα του στρώματος της κόλλας με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Επιλογή μεγέθους των δοντιών της σπάτουλας
ανάλογα με το μέγεθος του πλακιδίου. Στην συνέχεια, τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 30λεπτών. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν την ξήρανση της. Τοποθέτηση αρμών διαστολής σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες, μεταξύ +5oC και +35oC. Καθαρισμός κόλλας με νερό όταν είναι ακόμα νωπή, μετά αφαίρεση μόνο μηχανικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Silica Acrylic Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε