Κόλλα Μαρμάρων VKW 137

Κόλλα Μαρμάρων VKW 137

Κόλλα VKW 137, κονίαμα μαρμάρων, πέτρας και πλακών πεζοδρομίου. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση και για εφαρμογές σε μεγάλα πάχη.

Περιγραφή

Κόλλα Μαρμάρων VKW 137

Κόλλα VKW 137 για μάρμαρα, πέτρες και πλάκες πεζοδρομίου κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση και για εφαρμογές σε μεγάλα πάχη. Έτοιμο τσιμεντοκονίαμα τοποθέτησης μαρμάρων σε δάπεδα, πέτρας, καθώς και για την διάστρωση-αρμολόγηση πλακών πεζοδρομίου. Πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα υποστρώματα και υψηλή αντοχή στην ψύξη και την υγρασία. Περιέχει ειδικά πρόσθετα ώστε να μην επιτρέπει την αλλοίωση της απόχρωσης των μαρμάρων και προστατεύει την επιφάνειά τους από το λέκιασμα.

Χρώμα: Γκρι, Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 15kg/m2

Τρόπος Εφαρμογής: Πριν την εφαρμογή, αφαίρεση τυχόν σκόνης και λαδιών από το υπόστρωμα και επισκευή ανομοιομορφιών και ρωγμών. Κατάλληλη θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος μεταξύ +5 και +35°C
Πρόσθεση 3,75lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του VKW 137, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μίας ομοιογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού.
Άπλωμα του μίγματος στην επιφάνεια των δομικών στοιχείων με μυστρί και στην συνέχεια τοποθέτηση της πλάκας και αλφάδιασμα. Καθαρισμός πλεονάζουσας λάσπης από τους αρμούς. Τοποθέτηση μαρμάρων εντός 10 λεπτών και προτού πετσιάσει η λάσπη. Αποφυγή χρήσης τούβλων πίσω ή κάτω από τα μάρμαρα.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε