Βερνίκι Antislip 4kg

Βερνίκι Antislip 4kg

Βερνίκι Antislip 4kg διάφανο, αντιολισθητικό, προστατευτικό, πολυουρεθανικό, δύο συστατικών. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Βερνίκι Antislip 4kg

Βερνίκι Antislip 4kg διάφανο, αντιολισθητικό, προστατευτικό, πολυουρεθανικό, δύο συστατικών, με ισχυρή πρόσφυση, μεγάλη αντοχή στην τριβή, αντίσταση στους χημικούς παράγοντες και αντιολισθητική υφή μετά την εφαρμογή ακόμα και όταν είναι βρεγμένη η επιφάνεια. Προστασία των αποχρώσεων και των τεχνοτροπιών χάρις στην ειδική σύνθεση με φίλτρα UV κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας. δανικό για χρήση σε πατητή τσιμεντοκονία, τσιμεντοειδή υποστρώματα, ξύλο, παρκέ μέταλλο, φυσική πέτρα, για επιφάνειες με λιμνάζοντα ύδατα, ντουζιέρες, πισίνες, επιχείλια πισίνας, πλακάκια, σκαλοπάτια, βεράντες, διαδρόμους, ράμπες κ.τ.λ. κ.α. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Κατάλληλο για στεγανοποίηση και προστασία κάθε είδους δομικού στοιχείου.

Χρώμα: Διάφανο
Συσκευασία: 4kg (Α+Β)
Κατανάλωση: 80-120 gr/m2

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή, στεγνή και ελεύθερη από σκόνη και μούχλα. Ανάμιξη όλου του σκληρυντή (Β) με όλη την ρητίνη (Α), με προσεκτική ανάδευση από κάτω προς τα πάνω και στα τοιχώματα του δοχείου. Για καλύτερη ανάδευση χρήση δράπανου σε χαμηλές στροφές για 2-3 λεπτά. Στην συνέχεα, ωρίμανση μίγματος για λίγα λεπτά και εφαρμογή του προϊόντος με κατάλληλο ρολό σε 1-2 στρώσεις. Πέρασμα της δεύτερη στρώσης, όπως και κάθε επόμενης στρώσης, εντός 24 ωρών. Τέλος, στέγνωμα της επιφάνειας για περίπου 6 ώρες, τόσο ώστε να μη κολλάει. Συνθήκες περιβάλλοντος με θερμοκρασία 25ºC και 60% περίπου υγρασία, τυχόν διαφορές  μπορούν να μεταβάλλουν τους παραπάνω χρόνους.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βερνίκι Antislip 4kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε