Αρμόστοκος FMF 150 0-5mm

Αρμόστοκος FMF 150 0-5mm

Ο FMF 150 0-5mm είναι έγχρωμος λεπτόκοκκος αρμόστοκος 1 συστατικού, κατάλληλος για αρμολόγηση πλακιδίων για πάχος αρμού έως 5mm.

Περιγραφή

Αρμόστοκος FMF 150 0-5mm

Ο FMF 150 0-5mm είναι έγχρωμος λεπτόκοκκος αρμόστοκος 1 συστατικού, τσιμεντοειδούς βάσης, κατάλληλος για αρμολόγηση πλακιδίων για πάχος αρμού έως 5mm, τροποποιημένος με πολυμερικά πρόσθετα. Κατασκευασμένος από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Αρμόστοκος με υψηλές μηχανικές αντοχές και αντοχή στον παγετό και την υγρασία. Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου CG2 με βάση το ΕΝ 13888, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: 26 Αποχρώσεις
Συσκευασία: 5kg
Κατανάλωση: 0,08-0,74kg/m² (Ανάλογα με τις διαστάσεις του πλακιδίου και το πάχος του αρμού)

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα, χωρίς ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Κατάλληλα υποστρώματα είναι σκυρόδεμα, αυτοεπιπεδούμενα δάπεδα, τσιμεντοκονία ελαφρύ μπετόν, τούβλα, πορομπετόν, τσιμεντοσοβάδες και τσιμεντο – ασβεστοσοβάδες. Πρόσθεση 1,05-1,10lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του αρμόστοκου ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομοιογενούς μάζας κονιάματος.
Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για την επόμενη 1 ώρα. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα του αρμόστοκου στην επιφάνεια και με την ειδική ελαστική σπάτουλα υποβοηθώντας να εισχωρήσει στους αρμούς, με διαγώνιες και σταυρωτές κινήσεις. Καθάρισμα του πλεονάζοντα αρμόστοκου από τους αρμούς με ένα βρεγμένο σφουγγάρι.
Τρίψιμο της επιφάνειας με σφουγγάρι όταν ο αρμόστοκος τραβήξει αρκετά, τρίψτε όλη την επιφάνεια με σφουγγάρι και διαμόρφωση της επιφάνειας του αρμού. Αφού ο αρμόστοκος σφίξει, τρίψτε και λειάνετε την επιφάνεια των αρμών με ένα υγρό πανί, δίνοντας την τελική τους όψη. Σφουγγάρισμα της επιφάνειας των πλακιδίων και απομάκρυνση των υπολειμμάτων των υλικών και των ρύπων. Όχι στην χρήση απορρυπαντικών και άλλων καυστικών καθαρισμού πριν το πλήρες στέγνωμα του αρμόστοκου. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες μεταξύ +5C και +35C. Καθαρισμός αρμόστοκου με νερό όσο είναι νωπός, διαφορετικά αφαίρεση μόνο μηχανικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αρμόστοκος FMF 150 0-5mm”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε