Επαλειφόμενο Aquata 240

Επαλειφόμενο Aquata 240

Επαλειφόμενο Aquata Elastic, δύο συστατικών, ελαστικό, τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα. Κατάλληλο και για δεξαμενές πόσιμου νερού.

Περιγραφή

Επαλειφόμενο Aquata 240

Επαλειφόμενο Aquata 240, τσιμεντοειδές στεγανωτικό κονίαμα ενός συστατικού, με βάση το τσιμέντο Portland, αδρανή από μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της υγρομόνωσης και υδατοστεγανότητας. Κατάλληλο για τη στεγάνωση τοιχίων υπογείων και θεμελίων, εσωτερικά ή εξωτερικά, έναντι υγρασίας και νερού υπό πίεση (ζαρντινιέρες, δεξαμενές, πισίνες κ.λπ). Aνθεκτικό στον παγετό, πολύ καλή ικανότητα διαπνοής και χωρίς διάβρωση του οπλισμού του σκυροδέματος. Δυνατότητα γεφύρωσης μικρορωγμών και άριστη πρόσφυση στα διάφορα υποστρώματα.

Χρώμα: Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 2,5–3kg/m² (Για πάχος 2mm)

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή από λάδια και σκόνες. Σφράγισμα σημείων με διαρροή νερού, με τα κατάλληλα υλικά ταχείας πήξεως. Επισκευή των απαραίτητων σημείων και διαβροχή της επιφάνειας. Πρόσθεση 25kg κονιάματος σε 9,5-11kg νερού υπό ανάδευση, μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Επανάληψη ανάδευσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς πρόσθεση επιπλέον νερού. Εφαρμογή του υλικού με ειδικές βούρτσες (πατρόγκα) με σκληρή τρίχα σε 2 ή περισσότερα στρώματα ανάλογα με το πρόβλημα. Eπιθυμητό πάχος ανά στρώση είναι 1 mm. Εφαρμογή επόμενης στρώσης σταυρωτά, πριν το στέγνωμα της προηγούμενης. Για πολύ υψηλές απαιτήσεις για στεγάνωση και ελαστικότητα, συνίσταται η χρήση του βελτιωτικού γαλακτώματος κονιαμάτων MP 20. Σε περίπτωση σοβατίσματος μετά την εφαρμογή του Aquata 240, εφαρμογή SV 1 με ρητίνη MP 20 έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα συγκόλλησης του σοβά με το στεγανωτικό. Μετά από το SV 1, χρήση χρήση οποιουδήποτε άλλου σοβά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επαλειφόμενο Aquata 240”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε