WRM 512 Build Thrakon 25kg

WRM 512 Build Thrakon 25kg

Κονίαμα για σοβάτισμα και κτίσιμο. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ιδανικό για κάθε είδους επισκευές σοβάδων και τοιχοποιίας.

Κωδικός προϊόντος: 3010Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

WRM 512 Build Thrakon 25kg

Κονίαμα κατάλληλο για χτίσιμο και σοβάτισμα αποτελούμενο από τσιμέντο, υδράσβεστο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά αδρανή και βελτιωτικά πρόσθετα. Ισχυρή πρόσφυση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και άριστη εργασιμότητα. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι ιδανικό για κάθε είδους επισκευές και μερεμέτια σοβάδων και τοιχοποιίας. Κατάλληλος για μικρές επιδιορθώσεις (μερεµέτια), για την αποκατάσταση πεσμένων σοβάδων και απλών ρηγματώσεων στην τοιχοποιία. Πιστοποιημένο με CE – σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 998-1 & ΕΝ 998-2.

Απόχρωση: Λευκό, Γκρι

Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg

Κατανάλωση: Περίπου 15 – 16 kg/m²/cm

Τρόπος Εφαρμογής: Aπομάκρυνση των σαθρών τμημάτων του σοβά, καθαρισμός της επιφάνειας με σκληρή βούρτσα και πολύ καλό πλύσιμο. Επισκευή τυχόν βλαβών της τοιχοποιίας με κατάλληλο επισκευαστικό υλικό και διατήρηση της υγρασίας του τοίχου. Αστάρωμα των επιφανειών με το ακρυλικό GLX 290. Στην συνέχεια, προσθέτετε 4,6-4,7 lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο για το σακί των 25kg και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα έτσι ώστε να προκύψει μία ομοιογενής μάζα κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 3 λεπτά και περιοδική ανάδευση καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας, ενώ δεν προσθέτουμε νερό μετά την παρασκευή του μίγματος. Εφαρμογή όπως αυτή του κοινού σοβά ή της κοινής λάσπης.

Για εφαρμογή ως σοβάς: Τρίψιμο με σπογγώδες τριβίδι. Ο χρόνος αναμονής για τρίψιμο, μεταβάλλεται με την θερμοκρασία, την απορροφητικότητα του υποστρώματος και την αναλογία νερού ανάμιξης. Εφαρμογή πρώτης στρώσης του σοβά προσέχοντας ώστε να έλθει σε καλή επαφή το στρώμα του επισκευαστικού σοβά με τις υπάρχουσες επιφάνειες. Στα σημεία του υποστρώματος που υπάρχουν θερμομονωτικές πλάκες συνιστάται η ενίσχυση του WRM 512 με υαλόπλεγμα για την αποφυγή της εμφάνισης ρωγμών. Στην συνέχεια εφαρμογή μιας δεύτερης και τελικής στρώσης και εάν είναι απαραίτητο εξομάλυνση με τριβίδι.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “WRM 512 Build Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε