Αστάρι WRM 510 Thrakon

Αστάρι WRM 510 Thrakon

Αστάρι για αντιδιαβρωτική προστασία του σιδηρού οπλισμού και την προεπάλειψη σκυροδέματος πριν την εφαρμογή επισκευαστικών υλικών.

Κωδικός προϊόντος: 3005Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Αστάρι WRM 510 Thrakon

Αστάρι ενός συστατικού για αντιδιαβρωτική προστασία οπλισμών και εφαρμογή σε σκυρόδεμα, μη συρρικνούμενο. Εύκολη επάλειψη με πινέλο. Από τσιμέντο ειδικών προδιαγραφών, πυριτικά αδρανή υψηλής περιεκτικότητας σε πυρίτιο και επιλεγμένης κοκκομετρίας, ρητίνες και ειδικά βελτιωτικά πρόσμικτα.

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: Πλαστικό σακουλάκι 5kg και μεταλλικό δοχείο 1kg

Κατανάλωση: Εφαρμογή σε οπλισμό: 0,06-0,12kg/τρέχον μέτρο. Γέφυρα πρόσφυσης: περίπου 2,0 kg/m2 για δύο στρώσεις.

Τρόπος Χρήσης: Καθαρισμός οπλισμού από σκουριά και εκτράχυνση των λείων επιφανειών σκυροδέματος. Βρέξιμο μέχρι κορεσμού των επιφανειών σκυροδέματος και απομάκρυνση του περισσευούμενου νερού. Ανακάτεμα μέχρι να προκύψει μία ομοιογενής μάζα κονιάματος και ωρίμανση του μίγματος για 3 λεπτά. Σταδιακό ανακάτεμα και κατά την διάρκεια της εφαρμογής. Εφαρμογή με σκληρή βούρτσα για πλήρη επικάλυψη του σιδηρού οπλισμού και των επιφανειών σκυροδέματος που θα έλθουν σε επαφή με τα επισκευαστικά υλικά, σε πάχος 1-2 mm. Απομάκρυνση φυσαλίδων αέρα στις επιφάνειες του σκυροδέματος και του οπλισμού και προστασία τους με ελαφριά διαβροχή της από την γρήγορη εξάτμιση ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες  . Εφαρμογή του υλικού σε εξωτερική θερμοκρασία μεταξύ +50C και +350C και όχι υπό βροχή, σε υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας πιο γρήγορη ανάπτυξη των αντοχών και μείωση της εργασιμότητας του υλικού. Δεν προσθέτουμε νερό μετά την παρασκευή του μίγματος.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι WRM 510 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε