PU Gun Foam Thrakon 750ml

PU Gun Foam Thrakon 750ml

Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού υψηλής ποιότητας, ενός συστατικού. Χρήση σε τοιχοποιία, κουφώματα, δάπεδα, θερμομόνωση, ηχομόνωση κ.α.

Περιγραφή

PU Gun Foam Thrakon 750ml

Αφρός πολυουρεθάνης πιστολιού υψηλής ποιότητας, ενός συστατικού. Διόγκωση και ωρίμανση του αφρού με την επίδραση της ατμοσφαιρικής υγρασίας. Κατάλληλος για σφήνωμα τοιχοποιίας (π.χ. YTONG), αρμούς συνδέσεων γύρω από κουφώματα, αρμούς δαπέδων, οροφές, οπές τοιχοποιίας, θερμομόνωση, ηχομόνωση, στερέωση, στεγάνωση, σφράγιση, τοποθέτηση σωληνώσεων μέσα από τοίχους και πατώματα κ.α. Παρέχει υψηλή πρόσφυση σε σκυρόδεμα, Ytong, τούβλα, πέτρες, γύψο, ξύλο, μέταλλο και σε πολλά πλαστικά π.χ. το πολυστερίνη, άκαμπτο αφρό πολυουρεθάνης και uPVS. Τέλος, ως προς τη συμπεριφορά του στην καύση κατατάσσεται στην κατηγορία B3 κατά DIN 4102.

Συσκευασία: Φιάλη 750 ml

Tρόπος Εφαρμογής: Στην περίπτωση αρμών μεγαλύτερων και βαθύτερων από 5cm, γέμισμα σε στρώσεις. Χρόνος μεταξύ των στρώσεων πρέπει 15-30 λεπτά. Βίδωμα φιάλης στο πιστόλι του αφρού. Ανακίνηση αφρού (για τουλάχιστον 20 φορές) πριν την χρήση. Για εφαρμογή σε χαμηλές θερμοκρασίες η θερμοκρασία της φιάλης πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου τουλάχιστον μία ώρα πριν την εφαρμογή. Κοπή του αφρού μετά από 2-4 ώρες περίπου. Καθαρισμός κηλίδων αφρού με ασετόν ή άλλο ισχυρό διαλύτη.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε