Κόλλα KM 100 Marmoline 25kg

Κόλλα KM 100 Marmoline 25kg

Η κόλλα KM 100 25kg της Marmoline είναι υψηλής ποιότητας, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα μαρμάρων και γρανιτών με μηδενική κάθετη ολίσθηση.

Περιγραφή

Κόλλα KM 100 Marmoline 25kg

Kόλλα KM 100 25kg της Marmoline, υψηλής ποιότητας, ρητινούχα, τσιμεντοειδής κόλλα μαρμάρων και γρανιτών με μηδενική κάθετη ολίσθηση και μεγάλο ανοιχτό χρόνο εφαρμογής. Κατάλληλη για ισχυρές συγκολλήσεις πλακιδίων μαρμάρων ή γρανιτών με ιδιαιτερότητες, όπως μάρμαρα μεγάλης λευκότητας ή απορροφητικότητας. Προστασία των λευκών και έγχρωμων μαρμάρων από λεκέδες, ραγίσματα και ξεφλουδίσματα. Κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Κατηγορίας C2TE.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2,5-4,0kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή από σκόνες, λίπη και σαθρά υλικά. Σε περίπτωση σαθρού υποστρώματος, αστάρωμα με MST 11. Καλό ανακάτεμα με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών. Αναλογία νερού σε 25kg κόλλας 7lt. Ωρίμανση μίγματος για 5-10 λεπτά και επάναληψη ανάδευσης. Άπλωμα ομοιόμορφο της κόλλας με τη βοήθεια κατάλληλης οδοντωτής σπάτουλας σε όλη την επιφάνεια του υποστρώματος. Κάλυψη του μίγματος με πλακίδια μέσα σε χρόνο 30 λεπτών από το άπλωμα της κόλλας. Στην συνέχεια τοποθέτηση των πλακιδίων, ασκώντας πίεση. Χρόνος εργασιμότητας του μίγματος 3-4 ώρες, πάντα ανάλογα με την εποχή.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε