Κόλλα Υαλότουβλων KDW 138

Κόλλα Υαλότουβλων KDW 138

Κόλλα υαλότουβλων KDW 138, λευκό κονίαμα τροποποιημένο με πολυμερικά πρόσθετα. Για χτίσιμο και αρμολόγηση διακοσμητικών δομικών στοιχείων.

Περιγραφή

Κόλλα Υαλότουβλων KDW 138

Kόλλα για υαλότουβλα KDW 138, τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα κατάλληλη για χτίσιμο και αρμολόγηση διακοσμητικών δομικών στοιχείων. Κατάλληλη για συγκόλληση υαλότουβλων, τεχνητής πέτρας, διακοσμητικών τούβλων, κλπ. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, σε δάπεδα και τοίχους. Εφαρμογή σε πάχη 1-2cm. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ΕΝ 998-2.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 17-19 kg/m2 (Για υαλότουβλα με διαστάσεις 19x19x8cm και πάχος αρμού 1cm)
10kg/m2 (Για διακοσμητικά τούβλα με διαστάσεις 19x5x1,5cm και πάχος αρμού 1cm)

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα και σταθερό, ενώ σε περίπτωση λείων ή διακοσμητικών τούβλων με μικρή απορροφητικότητα, διαβροχή με νερό ή αστάρωμα με ειδικό αστάρι. Πρόσθεση 4,5-5lt καθαρού νερού σε δοχείο και σταδιακό άδειασμα του KDW 138, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα μέχρι την δημιουργία μίας ομοιογενούς μάζας κονιάματος. Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες μεταξύ +5C και +35C. Στην συνέχεια, ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 4 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα μίγματος στην επιφάνεια με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και χτένισμα με την οδοντωτή πλευρά με μέγεθος δοντιών 10mm. Λείανση των αρμών με ειδική σπάτουλα ή σφουγγάρι. Χρήση της KDW 138 και για αρμολόγηση. Ανοιχτός χρόνος για την εφαρμογή 10 λεπτά. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε