Κόλλα Πορομπετόν KL 101

Κόλλα Πορομπετόν KL 101

Κόλλα KL 101 για το χτίσιμο και την συγκόλληση των δομικών στοιχείων από πορομπετόν αλλά και άλλων παρόμοιων στοιχείων.

Περιγραφή

Κόλλα Πορομπετόν KL 101

Κόλλα πορομπετόν KL 101 έτοιμο λευκό βιομηχανικό κονίαμα με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής, επιλεγμένης κοκκομετρίας αδρανή και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της συγκολλητικότητας. Χρήση σαν συνδετικό υλικό για το χτίσιμο και την συγκόλληση των δομικών στοιχείων από πορομπετόν αλλά και άλλων παρόμοιων στοιχείων τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές τοιχοποιϊες. Κατάλληλο και για την συγκόλληση και άλλων δομικών υλικών όπως διακοσμητικά τούβλα κ.λπ.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 25kg/1,4–1,6m³ τοιχοποιίας πορομπετόν

Τρόπος Εφαρμογής: Πρόσθεση 6,5-7lt καθαρό νερό σε δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου του ξηρού κονιάματος, ανακατεύοντας συνεχώς, κατά προτίμηση με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών μέχρι την δημιουργία μιας ομοιογενούς μάζας κονιάματος χωρίς σβόλους. Ωρίμανση του μίγματος για 10 λεπτά και επανάληψη ανακίνησης. Χρόνος εργασιμότητας του έτοιμου κονιάματος 3-4 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Σε περίπτωση πήξης του μίγματος κατά την χρήση επανάληψη ανακατέματος χωρίς πρόσθεση νερού. Διάστρωση του κονιάματος πάνω στις οριζόντιες επιφάνειεςμε τη βοήθεια ειδικής οδοντωτής σπάτουλας ομοιόμορφα και σε πάχος έως 5 mm. Τοποθέτηση των στοιχείων πορομπετόν μέσα σε 10 λεπτά μετά τη διάστρωση του κονιάματος. Χρήση μίγματος και για την αρμολόγηση των στοιχείων όπως και για το σπατουλάρισμα των επιφανειών της τοιχοποιίας τοπικά.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε