Αστάρι Νερού Status Dur

Αστάρι Νερού Status Dur

Aστάρι νερού Status Dur διαφανές, άοσμο, αδιάβροχο μικρονιζέ ακρυλικό υπόστρωμα. Απόλυτα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.

Περιγραφή

Αστάρι Νερού Status Dur

Το αστάρι νερού Status Dur είναι ένα διαφανές, αδιάβροχο μικρονιζέ ακρυλικό υπόστρωμα. Είναι άοσμο και απόλυτα φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον. Ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας ή παλιάς πορώδους επιφάνειας όπως σοβάς, τούβλα, μπετόν, σπατουλαριστοί τοίχοι, κ.λ.π. χάρις στην μεγάλη διεισδυτικότητα του. Η καλύτερη λύση για επιφάνειες βαμμένες με κόλλα, ασβέστη ή κακής ποιότητας παλιά χρώματα. Εμποτίζει τις επιφάνειες ενώ τους επιτρέπει να αναπνέουν. Επίσης, είναι η καλύτερη προεργασία πριν τη βαφή με πλαστικά,
ακρυλικά, Relief, τσιμεντοχρώματα ή μονωτικά υλικά (ταρατσών, κλπ). Σταθεροποίηση των επιφανειών, εμποτισμός και δημιουργία ισχυρής βάσης πρόσφυσης για το τελικό χρώμα, παρέχοντας υψηλότερες αποδόσεις, βελτιωμένη καλυπτικότητα και σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο.

Χρώμα: Διαφανές
Συσκευασία: 1lt, 5lt
Κατανάλωση: 15-20m²/L

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή, στεγνή, γερή και ελεύθερη από σκόνη, μούχλα, λάδια πριν την εφαρμογή. Αφαίρεση όλων των ξεφλουδισμένων παλιών χρωμάτων. Χρήση Status 100% ακρυλικού στόκου για στοκάρισμα και αφού στεγνώσει τρίψιμο με γυαλόχαρτο και καλό ξεσκόνισμα. Σε περίπτωση μεγάλων ρωγμών χρήση στόκου Status One Cover με ένα μόνο πέρασμα και χωρίς τρίψιμο. Βεβαιωθείτε πρώτα πως η αιτία της υγρασίας σταμάτησε και πως η επιφάνεια στέγνωσε εντελώς. Σε νέες επιφάνειες από σοβά ή μπετόν, εφαρμογή μετά την πάροδο 30-40 ημερών. Καλή ανάδευση του περιεχομένου του δοχείου πριν από τη χρήση, αραίωμα και εφαρμογή. Πέρασμα δεύτερου χεριού τουλάχιστον 4 ώρες μετά το πρώτο, αν είναι απαραίτητο. Εφαρμογή του υλικού στις απορροφητικές ή στις πολύ τραχιές επιφάνειες με ψεκαστήρα, για καλύτερη διείσδυση του υλικού. Κατά την εφαρμογή πρέπει το υλικό να απορροφάται και όχι απλώς να επικάθεται σχηματίζοντας επιδερμίδα πάνω στις
επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή απομάκρυνση τυχόν περισσευμάτων. Στέγνωμα σε 1 ώρα και επανάληψη βαψίματος μετά από 4 ώρες. Πλήρης αντοχή στο πλύσιμο μετά από 4 εβδομάδες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι Νερού Status Dur”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε