Αστάρι Γυψοσανίδας Status

Αστάρι Γυψοσανίδας Status

Αστάρι γυψοσανίδας Status, υψηλής ποιότητας, λευκό, υδροδιαλυτό, ακρυλικό αστάρι, εσωτερικής χρήσης με εξαιρετική γεμιστική ικανότητα.

Περιγραφή

Αστάρι Γυψοσανίδας Status

Το αστάρι γυψοσανίδας Status είναι ένα υψηλής ποιότητας, λευκό, υδροδιαλυτό, ακρυλικό αστάρι, εσωτερικής χρήσης, με εξαιρετική γεμιστική ικανότητα. Κατάλληλο για γυψοσανίδες, αλλά και επιφάνειες τοιχοποιίας από σοβά, μπετόν, κλπ. Προσδίδει πολύ καλή πρόσφυση, εξομαλύνοντας ιδιαίτερα τις ανομοιομορφίες στην επιφάνεια της γυψοσανίδας. Αστάρι σχεδιασμένο για να μειώνει την απορροφητικότητα της επιφάνειας που προορίζεται για βαφή και συνεισφέρει αποτελεσματικά στην κάλυψη του τελικού χρώματος και μπορεί να βαφεί ξανά με οποιοδήποτε πλαστικό χρώμα.

Χρώμα: Λευκό και σε χιλιάδες αποχρώσεις, μέσω του συστήματος χρωματισμού Status.
Συσκευασία: 3lt, 9lt
Κατανάλωση: 10-14 m²/lt, ανάλογα με την υφή και την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή, στεγνή, γερή και απαλλαγμένη από σκόνη, μούχλα και λάδια πριν την εφαρμογή. Αφαίρεση όλων των ξεφτισμένων ή ξεφλουδισμένων παλιών χρωμάτων. Στην συνέχεια, στοκάρισμα και αφού στεγνώσει τρίψιμο με γυαλόχαρτο και καλό ξεσκόνισμα. Καλή ανάδευση του ασταριού γυψοσανίδας Status, αραίωμα και εφαρμογή. Σε περίπτωση απορροφητικών ή πολύ τραχιών επιφανειών, εφαρμογή με ψεκαστήρα. Σε νέες επιφάνειες από σοβά, ή μπετόν εφαρμογή μετά την πάροδο 30-40 ημερών. Στέγνωμα σε περίπου 1-2 ώρες, και επαναβαφή μετά από 3-4 ώρες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι Γυψοσανίδας Status”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε