Χρώμα Πισίνας Statuspool

Χρώμα Πισίνας Statuspool

Πολυουρεθανικό χρώμα πισίνας Statuspool, δύο συστατικών. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία και σε όξινο ή αλκαλικό περιβάλλον.

Περιγραφή

Χρώμα Πισίνας Statuspool

Χρώμα πισίνας Statuspool, ειδικό χρώμα 2 συστατικών με πολυουρεθανική σύνθεση. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία καθώς και σε όξινο ή αλκαλικό περιβάλλον. Χρώμα πισίνας με εξαιρετική πρόσφυση, απόλυτη στεγάνωση έναντι υγρασίας και νερού, ενώ η υψηλή του ελαστικότητα προστατεύει την επιφάνεια από σκασίματα, ξεφλουδίσματα ή κιμωλίαση.

Χρώμα: Λευκό, Θαλασσί
Συσκευασία: 4lt (Συστατικό Α) & 2lt (Συστατικό Β)
Κατανάλωση: 8-9 m²/lt (για ξηρό φιλμ πάχους 60 μm)

Τρόπος Εφαρμογής: Καθαρισμός επιφάνειας και απομάκρυνση αποσαθρωμένων τμημάτων. Όπου χρειάζονται στοκαρίσματα συνιστάται ο εποξειδικός στόκος Carmypox EG-1. Σε περίπτωση καινούργιων πισινών, πρώτα αστάρωμα με το εποξειδικό υπόστρωμα Carmypool Primer. Χρήση γυαλόχαρτου για λείανση μετά από 24 ώρες. Στην συνέχεια, ανάμειξη χρώματος Statuspool σε αναλογία 2 μέρη Α συστατικό προς 1 μέρος Β συστατικό κατ’ όγκo. Τέλος, αραίωμα του χρώματος με Διαλυτικό LS-703 περίπου 10% για χρήση με πινέλο ή ρολό και με Διαλυτικό LS-744 15-20% για χρήση με πιστόλι.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Χρώμα Πισίνας Statuspool”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε