Σφραγιστική Σιλικόνη Kitchen & Bath

Σφραγιστική Σιλικόνη Kitchen & Bath

Σφραγιστική σιλικόνη Kitchen & Bath για χρήση σε υγρούς χώρους όπως μπάνια και κουζίνες. Στεγάνωση νεροχύτη, ενώσεων μπάνιου κλπ.

Περιγραφή

Σφραγιστική Σιλικόνη Kitchen & Bath

Σφραγιστική σιλικόνη Kitchen & Bath, ειδικά σχεδιασμένη στεγανωτική σιλικόνη, ακετοξικής βάσεως για χρήση σε υγρούς χώρους όπως μπάνια και κουζίνες. Κατάλληλη για συγκόλληση τζαμιών και ενώσεων καμπίνας μπάνιου, κατά την διάρκεια της κατασκευής. Πλήρωση αρμών πλακιδίων, μπανιέρας και καμπίνας μπάνιου κατά την εγκατάσταση. Χρήση σε γυάλινες επιφάνειες χωρίς αστάρωμα. Στεγάνωση νεροχύτη, ενώσεων μπάνιου καθώς και για σφράγιση και συγκόλληση υαλότουβλων. Δεν είναι κατάλληλη για ενυδρεία. Αντοχή στη γήρανση και στο νερό. Κατάλληλη για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Η Kitchen & Bath δεν χρειάζεται αστάρωμα.

Χρώμα: Λευκό, Διαφανές
Συσκευασία: Φύσιγγα 280ml
Κατανάλωση: Αρμός 6x6mm: 7,2m/φύσιγγα, Αρμός 12x6mm: 3,6m/φύσιγγα

Τρόπος Εφαρμογής: Τοποθέτηση φύσιγγα στο ειδικό πιστόλι και εν συνεχεία το ακροφύσιο κόβεται λοξά, ώστε να μην εισχωρεί, αλλά να πατάει παρειές του αρμού. Εφαρμογή οδηγώντας την φύσιγγα υπό γωνία 45ο ως προς τον άξονα του αρμού. Εξομάλυνση σιλικόνης με την βοήθεια σπάτουλας όσο είναι ακόμα νωπή. Στέγνωμα επιφάνειας πριν την εφαρμογή της σιλικόνης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σφραγιστική Σιλικόνη Kitchen & Bath”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε