Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer

Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer

Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer νερού δύο συστατικών. Προστασία, στεγάνωση και εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες.

Περιγραφή

Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer

Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer νερού, βαθιάς διείσδυσης, δύο συστατικών. Μια ιδιαίτερα υδρόφοβη μεμβράνη που προσφέρει προστασία, στεγάνωση, εξαιρετική αντίσταση στις καιρικές συνθήκες και με μεγάλη ελαστικότητα. Μετά την εφαρμογή του υλικού οι επιφάνειες διαθέτουν υψηλή λευκότητα, διαπερατότητα υδρατμών, άριστη θερμική αντοχή και άριστη πρόσφυση για χρόνια. Αστάρι με δυνατή πρόσφυση σε απορροφητικές αλλά και μη απορροφητικές επιφάνειες, μεγάλη αντοχή στις μηχανικές καταπονήσεις, στην τριβή καθώς και σε κοινά χημικά και απορρυπαντικά. Τέλος, κατάλληλο για επιφάνειες με συστολοδιαστολές και δονήσεις.

Χρώμα: Διαφανές
Συσκευασία: 3kg (Α) & 1kg(Β)
Κατανάλωση: 100-200gr/m² ανά στρώση

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή, στεγνή και χωρίς σαθρά, ελεύθερη από κάθε βρωμιά και αφαίρεση όλων των σαθρών κομματιών. Λείανση ανωμαλιών της επιφάνειας και αφαίρεση χαλαρών κομματιών. Σε περίπτωση νέων κατασκευών από σκυρόδεμα στέγνωμα για τουλάχιστον 28 ημέρες. Στην συνέχεια, άδειασμα του Β συστατικού μέσα στο δοχείο με το συστατικό Α και ανακάτεμα με αργόστροφο (500 στροφές/λεπτό) μηχανικό αναδευτήρα για τουλάχιστον 3 έως 5 λεπτά μέχρι την δημιουργία ενός ομοιογενούς μίγματος. Η ανάμειξη των συστατικών πρέπει να γίνει πολύ προσεκτικά ιδιαίτερα στα τοιχώματα και στον πυθμένα του δοχείου, ενώ το αραίωμα του μίγματος με 10-20% καθαρό νερό, για ευκολότερη εφαρμογή και για να ρυθμιστεί το ιξώδες. Θερμοκρασία κατά την επίστρωση και την ωρίμανση του ασταριού μεταξύ 5οC και 35οC. Άπλωμα του Desmoflex Epoxy Primer με την βοήθεια ρολού, βούρτσας ή πινέλου. Τέλος, μετά από 6-12 ώρες, και όσο η επιφάνεια είναι ακόμα λίγο κολλώδες, επίστρωση της  επόμενης στρώσης Desmoflex Epoxy PU.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι Desmoflex Epoxy Primer”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε