Αστάρι Διαλύτου Status Dur

Αστάρι Διαλύτου Status Dur

Αδιάβροχο αστάρι διαλύτου Status Dur διαφανές και ακρυλικό υπόστρωμα. Ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας ή παλιάς πορώδους επιφάνειας.

Κωδικός προϊόντος: 2028Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Αστάρι Διαλύτου Status Dur

Αστάρι διαλύτου Status Dur, διαφανές, ακρυλικό υπόστρωμα διαλύτου. Ιδανικό για την προετοιμασία κάθε νέας ή παλιάς πορώδους επιφάνειας όπως σοβάς, τούβλα, μπετόν, σπατουλαριστοί τοίχοι, κ.λπ. χάρις στην μεγάλη διεισδυτικότητά του. Η καλύτερη λύση για επιφάνειες βαμμένες με κόλλα, ασβέστη ή κακής ποιότητας παλιά χρώματα. Εμποτισμός των επιφανειών και αδιαβροχοποίηση ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να αναπνέουν. Αποτελεί την καλύτερη προεργασία πριν τη βαφή με πλαστικά, ακρυλικά, Relief, τσιμεντοχρώματα ή μονωτικά υλικά (ταρατσών, κλπ). Σταθεροποίηση των επιφανειών, εμποτισμός και εξασφάλιση ισχυρής βάσης πρόσφυσης για το τελικό χρώμα, παρέχοντας υψηλότερες αποδόσεις, βελτιωμένη καλυπτικότητα και σημαντικά μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο. Αντικαθιστά το παραδοσιακό λινέλαιο, πιο γρήγορο στέγνωμα και χωρίς κιτρίνισμα.

Χρώμα: Υπόλευκο
Συσκευασία: 1lt, 5lt, 15lt
Κατανάλωση: 12-14m²/L

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια καθαρή, στεγνή, γερή και ελεύθερη από σκόνη, μούχλα, λάδια πριν την εφαρμογή. Αφαίρεση των ξεφλουδισμένων παλιών χρωμάτων. Στοκάρισμα αν είναι, απαραίτητο, με Status 100% ακρυλικό στόκο και αφού στεγνώσει, τρίψιμο με γυαλόχαρτο και καλό ξεσκόνισμα. Στην περίπτωση μεγάλων ρωγμών χρήση λευκού στόκου Status One Cover, με ένα μόνο πέρασμα και χωρίς τρίψιμο. Βεβαιωθείτε πρώτα πως η αιτία της υγρασίας σταμάτησε και πως η επιφάνεια στέγνωσε εντελώς. Ανάδευση του περιεχομένου του δοχείου πριν από τη χρήση, στην συνέχεια αραίωμα του υλικού και εφαρμογή. Εφαρμογή του υλικού στις απορροφητικές ή στις πολύ τραχιές επιφάνειες με ψεκαστήρα. Κατά την εφαρμογή, το υλικό πρέπει να απορροφάται και όχι απλώς να επικάθεται σχηματίζοντας επιδερμίδα πάνω στις επιφάνειες. Μετά την εφαρμογή απομάκρυνση τυχόν περισσευμάτων. Στέγνωμα σε 1-2 ώρες και επαναβαφή μετά από 3-4 ώρες. Πλήρης αντοχή στο πλύσιμο μετά από 4 εβδομάδες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Αστάρι Διαλύτου Status Dur”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε