Λευκό Επίχρισμα DEC 425 Rillen Thrakon 25kg

Λευκό Επίχρισμα DEC 425 Rillen Thrakon 25kg

Έτοιμος λευκός, ανόργανος διακοσμητικός σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης, τύπου RILLEN, με μέγιστο κόκκο 2,0mm και 3,5 mm.

Περιγραφή

Λευκό Επίχρισμα DEC 425 Rillen Thrakon 25kg

Έτοιμος λευκός, ανόργανος διακοσμητικός σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης, τύπου RILLEN, με μέγιστο κόκκο 2,0mm και 3,5 mm, υδαταπωθητικές ιδιότητες, ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, με πολύ ισχυρή πρόσφυση στα ανόργανα υποστρώματα. Εξασφαλίζει διακοσμητικές και ομαλές επιφάνειες πριν το βάψιμο, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Παραγωγή και έλεγχος βάση του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 998-1.

Απόχρωση: Λευκό

Συσκευασία: 25kg

Κατανάλωση: 2,5 mm: 3 – 3,5 kg/m² – 3,5 mm: 5,5 – 6 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής:  Υπόστρωμα στεγνό, στερεό, απαλλαγμένο από σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. και στην συνέχεια εξομάλυνση και αλφάδιασμα των τοίχων, για τα οποία ιδανικά κονιάματα είναι τα SHP 205 και GHP 210. Αφήνετε για τουλάχιστον 3 εβδομάδες το βασικό σοβά να ξεραθεί πλήρως. Στην συνέχεια, ελαφριά διαβροχή του βασικού σοβά και εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης DEC 425. Για σταθεροποίηση απορροφητικών και παλιών επιφανειών χρήση του ακρυλικού ασταριού GLX 290, διαλυμένο σε αναλογία 4 μέρη νερού : 1 μέρος αστάρι. Η επιφάνεια είναι έτοιμη για σοβάτισμα μετά το πλήρες στέγνωμα του ασταριού (περίπου 2-6 ώρες). Άπλωμα μιας λεπτής στρώσης διακοσμητικού σοβά με την σπάτουλα. Διαμόρφωση της τελικής επιφάνειας κάνοντας κάθετες, οριζόντιες ή κυκλικές κινήσεις. Εξομάλυνση επιφάνειας με ένα λαστιχένιο τριβίδι και μετά την ξήρανση του DEC 425 συνιστάται η επάλειψή του με κατάλληλο αδιαβροχοποιητικό επιφανειών. Κατάλληλο πάχος εφαρμογής 2,0 mm.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Λευκό Επίχρισμα DEC 425 Rillen Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε