Λευκό Επίχρισμα DEC 424 Scratch Thrakon 25kg

Λευκό Επίχρισμα DEC 424 Scratch Thrakon 25kg

Έτοιμος, λευκός, οργανικός και διακοσμητικός σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης, τύπου SCRATCH, με μέγιστο κόκκο 1,4mm και 2,5 mm.

Περιγραφή

Λευκό Επίχρισμα DEC 424 Scratch Thrakon 25kg

Έτοιμος, λευκός, οργανικός και διακοσμητικός σοβάς τελικής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης, τύπου SCRATCH.
Από τσιμέντο, υδράσβεστο, μάρμαρο και βελτιωτικά πρόσθετα. Παραγωγή σε διαφορετικές κοκκομετρίες (μέγιστος κόκκος 1,4mm και 2,5 mm). Υδαταπωθητικός σοβάς, ανθεκτικός στην υπεριώδη ακτινοβολία, με πολύ ισχυρή πρόσφυση στα ανόργανα υποστρώματα. Παραγωγή και έλεγχος με βάση το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 998-1.

Απόχρωση: Λευκό

Συσκευασία: 25kg

Κατανάλωση: 1,4 mm: 3 – 3,5 kg/m²   –    2,5 mm: 4 – 5,7 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα στεγνό, στερεό, σταθερό, απαλλαγμένο από σαθρά υλικά, σκόνες, χρώματα κλπ. Πριν την εφαρμογή του σοβά οπωσδήποτε εξομάλυνση και αλφάδιασμα των τοίχων, ιδανικά για αυτήν την προετοιμασία του υποστρώματος SHP 205 και GHP 210 . Αφήνετε για τουλάχιστον 3 εβδομάδες το βασικό σοβά να ξεραθεί πλήρως. Στην συνέχεια ελαφριά διαβροχή του βασικού σοβά και εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης DEC 424. Σταθεροποίηση απορροφητικών και παλιών επιφανειών με τη βοήθεια του ακρυλικού ασταριού GLX 290 πριν από τον πεταχτό σοβά, διαλυμένο σε αναλογία 4 μέρη νερού : 1 μέρος αστάρι. Η επιφάνεια είναι έτοιμη για σοβάτισμα μετά το πλήρες στέγνωμα του ασταριού (περίπου 2-6 ώρες). Στην περίπτωση σοβατίσματος επιφανειών από πολυστερίνη (όπως ταβάνια) με τον DEC 424 η προεργασία του υποστρώματος απαιτεί αρχικά εφαρμογή κατευθείαν πάνω στην πολυστερίνη του συστήματος κόλλα-πλέγμα-κόλλα με χρήση των υλικών της THC 405 ή 409. Στη συνέχεια εφαρμογή του σοβά DEC 424 στο συνιστάμενο πάχος.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Λευκό Επίχρισμα DEC 424 Scratch Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε