Σοβάς THC 420 Organic Thrakon 25kg

Σοβάς THC 420 Organic Thrakon 25kg

Οργανικός ινοπλισμένος σοβάς βασικής στρώσης για θερμομονωτικές πλάκες, έτοιμος προς χρήση. Κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

 Σοβάς THC 420 Organic Thrakon 25kg

Οργανικός ινοπλισμένος σοβάς βασικής στρώσης για θερμομονωτικές πλάκες, χωρίς τσιμέντο, έτοιμος προς χρήση. Ιδανικός και για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών πάνω σε σκυρόδεμα, τούβλο, ξύλο, OSB, γυψοσανίδα, καθώς και για την εξομάλυνση τους με πλέγμα για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, με ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες των πλακών, υψηλή ελαστικότητα, αντοχή στην ψύξη και την υγρασία.  Τέλος, ανταπόκριση στα ευρωπαϊκά πρότυπα EN 15824, ΕΝ 13499 και ΕTAG 004.

Απόχρωση: Γκρι

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 25kg

Κατανάλωση: 3 – 3,5 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής(Κόλλα): Αρχικά υπόστρωμα επίπεδο, καθαρό από σαθρά και μεγάλες ρωγμές, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης και παραμόρφωσης. Στην περίπτωση επίπεδων επιφανειών απλώνετε στην πλάκα με τη λεία πλευρά της σπάτουλας και στην συνέχεια ομοιόμορφο “χτένισμα” με την οδοντωτή πλευρά της, ενώ για τις μη εξομαλυμένες επιφάνειες άπλωμα με το μυστρί σε όλη την περίμετρο της θερμομονωτικής πλάκας και σημειακά στο κέντρο. Στην συνέχεια, άσκηση δυνατής πίεσης στη θερμομονωτική πλάκα με σκοπό την διασφάλιση της  ομοιόμορφης επαφής της κόλλας και της επίπεδη μορφή της επιφάνειας.

Τρόπος Εφαρμογής(Bασικός σοβάς): Εφαρμογή πάνω στη θερμομονωτική πλάκα (στηριγμένη με βύσματα) με χρήση κατάλληλης μηχανής ψεκασμού ή με ανοξείδωτη οδοντωτή σπάτουλα 10mm, σχηματίζοντας ομοιόμορφο πάχος 1,5-3,0mm. Η εργασία σε λωρίδες 1m οριζόντια ή κάθετα . Στην συνέχεια άμεσος βυθισμός του πλέγματος και πλήρης κάλυψη του.  Πρόσθεση υλικού εάν ακόμα διακρίνεται το πλέγμα. Τελική επιφάνεια επίπεδη και λεία. Θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος μεταξύ +5 και +35°C. Μετά την πλήρη ξήρανση του κονιάματος εφαρμογή τελικού διακοσμητικού σοβά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σοβάς THC 420 Organic Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε