Σοβάς DEC 428 Clima Plaster Thrakon 25kg

Σοβάς DEC 428 Clima Plaster Thrakon 25kg

Ακρυλικός σοβάς υψηλής ποιότητας, ενισχυμένος με ρητίνες σιλικόνης, σε μορφή πάστας. Διαθέτει διάφορους χρωματισμούς. Τελικό επίχρισμα.

Περιγραφή

Σοβάς DEC 428 Clima Plaster Thrakon 25kg

Υψηλή ελαστικότητα και άριστη πρόσφυση, ενώ προσφέρει εξαιρετική υδαταπωθητικότητα και εργασιμότητα,
με ιδιαίτερες αντοχές στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV) και τις ατμοσφαιρικές συνθήκες. Διαθέσιμο σε τεχνοτροπίες Scratch και Rillen, με δυνατότητα έγχρωμης τελικής επιφάνειας δίχως την ανάγκη βαφής. Χρήση ως σοβάς τελικής στρώσης στο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης  Climaplus και σε τοιχοποιίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
Εφαρμογή πάνω σε επιφάνειες σοβατισμένες με σοβάδες τελικής στρώσης (FHP 221, FHP 225) ή σοβάδες ενός χεριού (NHP 250, NHP 255) είτε σε επιφάνειες βαμμένες με ακρυλικά χρώματα. Χρήση και σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, γυψοσανίδα και τσιμεντοσανίδα.

Απόχρωση: Για χρωματισμούς επικοινωνήστε μαζί μας.

Συσκευασία: Πλαστικό δοχείο 25kg

Κατανάλωση:  RILLEN: 1,5 mm: 2,3 kg/m²- 2,0 mm: 2,7 kg/m²- 2,5 mm: 3,1 kg/m²- 3,0 mm: 3,8 kg/m²
SCRATCH: 1,0 mm: 1,8 kg/m²- 1,2 mm: 2,0 kg/m²- 2,0 mm: 3,3 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Επιφάνεια εφαρμογής καθαρή από σκόνες και λάδια και επισκευή υποστρώματος από μεγάλες ανομοιομορφίες και ρωγμές. Εφαρμογή του ασταριού GLX 494 Prim πριν τον σοβά. Ανάδευση του DEC 428 Polyplast με μηχανικό αναδευτήρα και εφαρμογή πάνω στο αστάρι με ανοξείδωτη σπάτουλα. Διαμόρφωση του επιχρίσματος με πλαστική σπάτουλα. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής άμεσος καθαρισμός των εργαλείων με άφθονο νερό.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σοβάς DEC 428 Clima Plaster Thrakon 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε