Κόλλα Thermowhite Marmoline kg

Κόλλα Thermowhite Marmoline kg

Ινοπλισμένη, ρητινούχα κόλλα και επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5).

Περιγραφή

Κόλλα Thermowhite Marmoline kg

Ινοπλισμένη, ρητινούχα κόλλα και επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5), ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας. Xρήση για τη συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών σε επιφάνειες όπως, μπετόν, τούβλα, σοβάς, τσιμεντόλιθοι, πορομπετόν, πέτρα κ.λ.π. σε
εξωτερικές αλλά και σε εσωτερικές όψεις κτιρίων, σε συνδυασμό με κατάλληλα βύσματα (καρφιά) για διασφάλιση της στερέωσης των θερμομονωτικών πλακών. Μέρος πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS).

Απόχρωση: Λευκό
Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg
Κατανάλωση: 4–7 kg/ανά m²

Τρόπος Εφαρμογής (Ως επίχρισμα):  Αλφάδιασμα και χτίσιμο των μονωτικών πλακών σε μορφή τοιχοποιίας και κάλυψη τυχόν κενών  με αφρό πολυουρεθάνης. Στην συνέχεια ελαφρύ ανακάτεμα και εφαρμογή του υλικού με οδοντωτή σπάτουλα, σε πάχος 2 – 3 mm. Tοποθέτηση κατάλληλου υαλόπλεγματος και με την βοήθεια λείας σπάτουλας και βύθισμα μέσα στο επίχρισμα. Τέλος, λειαίνετε την επιφάνεια με ταυτόχρονη απομάκρυνση του περιττού υλικού.

Τρόπος Εφαρμογής (Ως κόλλα): Για χρήση ως κόλλα , αρχικά θέλουμε το υπόστρωμα καθαρό από σαθρά υλικά, σκόνες κ.λπ. Αστάρωμα των πολύ απορροφητικών επιφανειών με MST 11. Εφαρμογή του υλικού σε ολόκληρη την επιφάνεια της μονωτικής πλάκας με οδοντωτή σπάτουλα. Η τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών γίνεται από το κάτω μέρος της τοιχοποιίας προς τα πάνω. Χρόνος χρήσης του έτοιμου μίγματος  2-4 ώρες, ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την εποχή

 

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε