Κόλλα FK 202 Marmoline 25kg

Κόλλα FK 202 Marmoline 25kg

Ινοπλισμένη, ρητινούχα κόλλα και επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Έτοιμο, λευκό, ειδικό βιομηχανικό κονίαμα, τσιμεντοειδούς βάσης,

Περιγραφή

Κόλλα FK 202 Marmoline 25kg

Ινοπλισμένη, ρητινούχα κόλλα και επίχρισμα θερμομονωτικών πλακών. Έτοιμο, λευκό, ειδικό βιομηχανικό κονίαμα, τσιμεντοειδούς βάσης, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι – 52,5), ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά αδρανή.

Απόχρωση: Λευκή
Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg
Κατανάλωση: 4-4,5kg ξηρού κονιάματος/m² (ως οπλισμένο με πλέγμα κονίαμα σοβά σε πολυστερίνη ή πετροβάμβακα),  4-7 kg ξηρού κονιάματος/m² (ως κόλλα)

Τρόπος Εφαρμογής (Ως κόλλα): Εφαρμογή σε ολόκληρη την επιφάνεια της μονωτικής πλάκας, σε πάχος 2-3 mm, με οδοντωτή σπάτουλα ή με τη βοήθεια αυτόματης πρέσας ή περιμετρικά της πλάκας και στην συνέχεια σε επιλεκτικά σημεία στο κέντρο της. Τοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών από το κάτω μέρος της τοιχοποιίας προς τα πάνω, σταυρωτά χωρίς κενά.

Τρόπος Εφαρμογής (Ως οπλισμένο κονίαμα): Πριν την εφαρμογή, καθαρισμός του υποστρώματος  από σαθρά υλικά, σκόνες κλπ. Στην συνέχεια, καλό ανακάτεμα του υλικού με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών. Για μια ομοιογενής κολλώδη μάζα χωρίς σβώλους η αντιστοιχία σε 25kg σακί είναι περίπου 6lt καθαρού νερού. Ωρίμανση μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Εφαρμογή του υλικού με οδοντωτή σπάτουλα σε πάχος στρώσης 2-3 mm. Στη στρώση αυτή τοποθέτηση κατάλληλου υαλοπλέγματος και με την βοήθεια λείας σπάτουλας βύθισμα του σε αυτήν. Οι λωρίδες του πλέγματος θα πρέπει να αλληλοκαλύπτονται κατά 10 cm περίπου. Στην συνέχεια, λείανση της επιφάνειας και ταυτόχρονα απομάκρυνση του περιττού κονιάματος. Χρόνος χρήσης του έτοιμου μίγματος 2-4 ώρες.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε