Κόλλα FK 201 Marmoline 25kg

Κόλλα FK 201 Marmoline 25kg

Ρητινούχα κόλλα θερμομονωτικών πλακών, υψηλών επιδόσεων. Κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, σε χρώμα γκρι και συσκευασία 25kg.

Περιγραφή

Κόλλα FK 201 Marmoline 25kg

Ρητινούχα κόλλα θερμομονωτικών πλακών, υψηλών επιδόσεων. Ειδικό βιομηχανικό κονίαμα τσιμεντοειδούς βάσης, ενισχυμένο με πολυμερή συστατικά με βάση το φαιό τσιμέντο Portland, αδρανή επιλεγμένης κοκκομετρίας και ειδικά πρόσθετα για ισχυρή πρόσφυση στις επιφάνειες των θερμομονωτικών πλακών.

Απόχρωση: Γκρι
Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg
Κατανάλωση: 4 – 7 kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Αρχικά υπόστρωμα καθαρό από σαθρά υλικά , σκόνες κτλ. Καλό ανακάτεμα, με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών. Για ένα σακί 25kg κονίαματος περίπου 6lt καθαρού νερού, μέχρι να επιτευχθεί μια ομοιογενής κολλώδης μάζα χωρίς σβώλους. Ωρίμανση μίγματος για 5-10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Εφαρμογή υλικού σε όλη την επιφάνεια της μονωτικής πλάκας σε πάχος 2 -3 mm, με οδοντωτή σπάτουλα ή με τη βοήθεια αυτόματης πρέσας ή περιμετρικά της πλάκας και στην συνέχεια σε επιλεκτικά σημεία στο κέντρο της, αρκεί η συγκολλητική ουσία να καλύπτει τουλάχιστον το 40% της επιφάνειας του μονωτικού. Tοποθέτηση των θερμομονωτικών πλακών από το κάτω μέρος της τοιχοποιίας προς τα πάνω, σταυρωτά χωρίς κενά. Xρόνος χρήσης του έτοιμου μίγματος 2-4 ώρες, ανάλογα και με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και την εποχή.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε