Αφρός Thermofoam 2 Seal Marmoline 830ml

Αφρός Thermofoam 2 Seal Marmoline 830ml

Κόλλα‐αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού, χαμηλής διόγκωσης, χωρίς διαλύτες για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών.

Περιγραφή

Αφρός Thermofoam 2 Seal Marmoline 830ml

Κόλλα‐αφρός πολυουρεθάνης ενός συστατικού, χαμηλής διόγκωσης, χωρίς διαλύτες για συγκόλληση θερμομονωτικών πλακών. Χρήση σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Δεν υποκαθιστά τη βοηθητική μηχανική στήριξη των πλακών με κατάλληλα πλαστικά βύσματα η οποία είναι απαραίτητη μέχρι να επιτευχθεί η σκλήρυνση της κόλλας.

Συσκευασία: Φιάλη 830ml

Τρόπος Εφαρμογής: Πριν την εφαρμογή, καλός καθαρισμός των επιφανειών από σκόνες, σαθρά υλικά, ακαθαρσίες, έλαια και διαλυτικά. Εφαρμογή με το ειδικό επαγγελματικό πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης. Πριν την χρήση, λίπανση του πιστολιού ψεκασμού με γράσο ή σπρέι τεφλόν. Τοποθέτηση και βίδωμα τη φιάλη της κόλλας πάνω στο πιστόλι. Ρύθμιση της ροής του υλικού περιστρέφοντας τη βίδα στο πίσω μέρος του πιστολιού.
Θερμοκρασία εφαρμογής μεταξύ +5⁰C έως + 35⁰C. Εφαρμογή περιμετρικά στη μονωτική πλάκα, σε απόσταση 5 cm από τις άκρες της και στο εσωτερικό της σε λωρίδες με απόσταση 30cm μεταξύ τους. Συνιστάται να υγραίνετε την επιφάνεια των μονωτικών πλακών πριν την εφαρμογή του αφρού, για βελτίωση της πρόσφυσης και επιτάχυνση του στεγνώματος. Γέμισμα πιθανών κενών μεταξύ των μονωτικών πλακών. Εφαρμογή βυσμάτων στερέωσης στις πλάκες, 30-40 λεπτά μετά την επικόλληση των πλακών στον τοίχο. Απομάκρυνση ξεραμένων κομματιών με μηχανικό τρόπο.

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε