Κόλλα VKW 129 Ultraflex

Κόλλα VKW 129 Ultraflex

H VKW 129 Ultraflex είναι υπερελαστική, ρητινούχα κόλλα πλακιδίων για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Κόλλα τύπου C2ΤE S2.

Περιγραφή

Κόλλα VKW 129 Ultraflex

H VKW 129 Ultraflex είναι μια ιδιαίτερα εύκαμπτη κόλλα πλακιδίων, κατάλληλη για τις πιο απαιτητικές συγκολλήσεις και για επενδύσεις πλακόστρωσης ακόμη και σε δονούμενες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα, με αντίσταση στην ολίσθηση και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Κόλλα με πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα και υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό). Κατάλληλο για συγκόλληση όλων των πλακιδίων και φυσικής πέτρας. Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C2ΤE S2 με βάση τα πρότυπα ΕΝ 12004 και ΕΝ 12002, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: Λευκό, Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα και σταθερό. Στην περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων πρώτα αστάρωμα με GLX 290. Πρόσθεση 6,75lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου ενός σάκου 25Kg, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 1,5-2 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα του στρώματος της κόλλας με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 30 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν την ξήρανσης της. Σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2 τοποθέτηση αρμών διαστολής. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες, θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5oC και +35oC. Καθαρισμός κόλλας με νερό όταν είναι ακόμα νωπή, ενώ μετά αφαίρεση μόνο μηχανικά. Βατότητα μετά από 24 ώρες και αρμολόγηση στο δάπεδο μετά από 24 ώρες ενώ στον τοίχο μετά από 12 ώρες.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα VKW 129 Ultraflex”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε