Κόλλα VKW 126 Thrakon

Κόλλα VKW 126 Thrakon

Η VKW 126 της Thrakon είναι μία ελαστική κόλλα απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Κόλλα VKW 126 Thrakon

Η VKW 126 της Thrakon είναι μία ελαστική κόλλα, λεπτής στρώσης, απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων. Τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Η VKW 126 παρουσιάζει αντίσταση στην ολίσθηση, πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό) και παρουσιάζει εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά. Κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 και S1 με βάση το ΕΝ 12002 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: Λευκό, Γκρι
Συσκευασία: 5kg, 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα και σταθερό. Στην περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων πρώτα αστάρωμα με GLX 290. Πρόσθεση 8,5-9,0lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου ενός σάκου 25Kg, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 4 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα του στρώματος της κόλλας με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 30 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν την ξήρανσης της. Σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2 τοποθέτηση αρμών διαστολής. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες, θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5oC και +35oC. Καθαρισμός κόλλας με νερό όταν είναι ακόμα νωπή, ενώ μετά αφαίρεση μόνο μηχανικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κόλλα VKW 126 Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε

Τίτλος

Go to Top