Κόλλα Universal White Marmoline

Κόλλα Universal White Marmoline

H Universal White Acrylic της Marmoline είναι ακρυλική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων.

Περιγραφή

Κόλλα Universal White Marmoline

H Universal White Acrylic της Marmoline είναι ακρυλική τσιμεντοειδής κόλλα πλακιδίων με μηδενική κάθετη ολίσθηση, με βάση το λευκό τσιμέντο Portland υψηλής αντοχής (Ι-52,5) και αδρανή από λευκό μάρμαρο Διονύσου και ειδικά πρόσθετα για τη βελτίωση της πρόσφυσης και για μηδενική ολίσθηση στον τοίχο. Kατάλληλη για συγκόλληση κεραμικών πλακιδίων, τοίχου ή δαπέδου, σε επιφάνειες από σκυρόδεμα, μπετόν, σοβά κτλ. Για εσωτερικούς χώρους.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2,5-4,0kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Καθάρισμα της επιφάνειας από σκόνες, λίπη και σαθρά υλικά. Εάν το υπόστρωμα είναι σαθρό αστάρωμα της επιφάνειας με το ακρυλικό αστάρι νερού MST 11. Καλό ανακάτεμα με ηλεκτρικό δράπανο χαμηλών στροφών. Αναλογία νερού ανα 25kg σακί περίπου 6-7lt. Ωρίμανση μίγματος για 5 -10 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Στην συνέχεια, ομοιόμορφο άπλωμα της κόλλας σε όλη την επιφάνεια του υποστρώματος με τη βοήθεια κατάλληλης οδοντωτής σπάτουλας. Κάλυψη με πλακίδια εντός 20 λεπτών από το άπλωμα της κόλλας. Τοποθέτηση πλακιδιων ασκώντας πίεση. Αρμολόγηση των πλακιδίων μετά από 24 ώρες (για τα δάπεδα) ή 12 ώρες (για τους τοίχους).

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Universal White Marmoline”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε