Κόλλα SKW 116 25kg

Home » Προϊόντα » Κόλλα SKW 116 25kg

Κόλλα SKW 116 25kg

Η SKW 116 25kg είναι μία κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες.

Περιγραφή

Κόλλα SKW 116 25kg

Η SKW 116 25kg είναι μία κόλλα πλακιδίων λεπτής στρώσης, τσιμεντοειδούς βάσης, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Κόλλα με αντίσταση στην ολίσθηση και πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, αντοχή στην υγρασία και τον παγετό και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Κατατάσσεται ως κόλλα τύπου C1ΤΕ με βάση το ΕΝ 12004.

Χρώμα: Λευκό, Γκρι
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Υπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα και σταθερό. Στην περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων πρώτα αστάρωμα με GLX 290 ή GLX 292 Flex Prim. Πρόσθεση 7,0-7,5lt καθαρού νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχομένου ενός σάκου 25Kg, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 4 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού. Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα του στρώματος της κόλλας με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 30 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν την ξήρανσης της. Σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2 τοποθέτηση αρμών διαστολής. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και κατά τις επόμενες 24 ώρες, θερμοκρασία του περιβάλλοντος και του υποστρώματος μεταξύ +5oC και +35oC. Καθαρισμός κόλλας με νερό όταν είναι ακόμα νωπή, ενώ μετά αφαίρεση μόνο μηχανικά.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κόλλα SKW 116 25kg”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε

Τίτλος

Go to Top