Κόλλα Silica Special Thrakon

Κόλλα Silica Special Thrakon

Η Silica Special της Thrakon είναι ακρυλική κόλλα πλακιδίων για μη απορροφητικά πλακίδια για χρήση σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες.

Περιγραφή

Κόλλα Silica Special Thrakon

Η Silica Special της Thrakon είναι ακρυλική κόλλα πλακιδίων για μη απορροφητικά πλακίδια με μηδενική κάθετη ολίσθηση, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κάθετες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Κόλλα τύπου C2ΤΕ με βάση το ΕΝ 12004 για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: Λευκό
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Yπόστρωμα της πλακόστρωσης επίπεδο, καθαρό από σαθρά και ξένα σώματα, σταθερό και απαλλαγμένο από τάσεις συρρίκνωσης. Σε περίπτωση απορροφητικών υποστρωμάτων αστάρωμα με GLX 290 πριν την εφαρμογή. Πρόσθεση 7-7,5lt καθαρού νερού και σταδιακό άδειασμα του περιεχόμενο του σάκου, ανακατεύοντας συνέχεια με ηλεκτρικό αναδευτήρα, ώστε να προκύψει μία ομογενής μάζα κονιάματος. Ωρίμανση του μίγματος για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού μετά την παρασκευή του μίγματος. Αυτό θα οδηγήσει στη μείωση των αντοχών του και στην αύξηση της συρρίκνωσής του.
Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα με ειδική οδοντωτή σπάτουλα. Τοποθέτηση των πλακιδίων εντός 20 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας, αρχίζοντας ακόμα και από το πάνω μέρος με ολόκληρο το πλακάκι χωρίς να υπάρχει ολίσθηση. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας από τους αρμούς πριν από την ξήρανση της.
Τοποθέτηση αρμών διαστολής σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους προτείνεται η χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Θερμοκρασία του περιβάλλοντος κατά την εφαρμογή μεταξύ +5oC και +35oC.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Silica Special Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε