Κόλλα Silica Flex Thrakon

Κόλλα Silica Flex Thrakon

Η Silica Flex της Thrakon είναι ακρυλική κόλλα πλακιδίων ελαστική με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Περιγραφή

Κόλλα Silica Flex Thrakon

Η Silica Flex της Thrakon είναι μία λεπτής στρώσης ελαστική κόλλα, απορροφητικών και μη απορροφητικών πλακιδίων, τροποποιημένη με πολυμερικά πρόσθετα τσιμεντοειδούς βάσης για χρήση σε οριζόντιες και κατακόρυφες επιφάνειες. Κατασκευασμένη από τσιμέντο, χαλαζιακή άμμο, ασβεστολιθικά fillers και βελτιωτικά πρόσθετα. Πολύ ισχυρή συγκόλληση σε όλα τα συνήθη υποστρώματα, υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες (βροχή – καύσωνα – παγετό) και εκτεταμένο ανοιχτό χρόνο (μέχρι 30 λεπτά). Κόλλα τύπου C2ΤE με βάση το ΕΝ 12004 και S1 με βάση το ΕΝ 12002, για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Χρώμα: Λευκό/Γκρι
Συσκευασία: 25kg
Κατανάλωση: 2-4kg/m²

Τρόπος Εφαρμογής: Πρόσθεση 8,5-9,0lt καθαρoύ νερού σε καθαρό δοχείο και σταδιακό άδειασμα του περιεχόμενο του χάρτινου σάκου, και συνεχές ανακάτεμα με ηλεκτρικό αναδευτήρα, μέχρι την δημιουργία μιας ομογενούς μάζας κονιάματος. Ωρίμανση του υλικού για 5 λεπτά και επανάληψη ανάδευσης. Το μίγμα έτοιμο για χρήση για τις επόμενες 4 ώρες. Μετά την παρασκευή του μίγματος απαγορεύεται η επιπλέον προσθήκη νερού.
Άπλωμα της κόλλας στην επιφάνεια και κατόπιν χτένισμα του στρώματος της κόλλας με ειδική οδοντωτή σπάτουλα.
Τοποθέτηση των πλακιδίων στην θέση τους εντός 30 λεπτών από την διάστρωση της κόλλας, αρχίζοντας από το πάνω μέρος με ολόκληρο το πλακάκι, χωρίς να υπάρχει ολίσθηση. Καθαρισμός πλεονάζουσας κόλλας πριν την ξήρανση της. Σε επιφάνειες μεγαλύτερες των 25m2 τοποθέτηση αρμών διαστολής. Στα σημεία επαφής των δαπέδων με τους τοίχους χρήση κατάλληλων σιλικονούχων μαστιχών. Θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά την τοποθέτηση και για τις επόμενες 24 ώρες, μεταξύ +5oC και +35oC.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κόλλα Silica Flex Thrakon”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εταιρείες που εμπιστευόμαστε